Tick Tock

Tiden har flydd i det siste og den kommer sikkert til å fly enda fortere fremover. Siden sist har det skjedd ganske mye. Jeg har egentlig fått vite en hel del om vertsfamilien, men ettersom jeg ikke har fått noen endelig bekreftelse fra organisasjonen min på at det er den familien jeg skal bo hos, så tør jeg ikke si for mye enda.

Det jeg vet er at jeg skal bo hos en familie på fire, sammen med en annen utvekslingsstudent som er fra Brasil og er et år yngre. Selve stedet ligger ca én time fra delstatshovedstaden i Michigan, Detroit, 2-3 timer fra Chicago og 4 timer fra Canada!  Moren i familien er hjemmeværende mens faren er i jobb og reiser mye. De har to døtre på snart 4 og 6 år som visstnok var litt ?hypre?, men veldig søte da. Skolen heter Wyoming Park, og mest sannsynlig skal jeg gå senior year, altså det siste skoleåret i amerikansk grunn- og videregående skole som består av 12 år.
Wyoming Park Vikings vs. Rogers Hawks
Ellers har jeg vært på informasjonsmøte, søkt om visum osv. Er inne i den siste skoleuken i Norge på et år, vilt! Og veldig deilig. Gjenstår kun å se om jeg kommer opp i muntlig eksamen i morgen. Så er det ferie. :D
Og så må jeg bare nevne en ting, GREEN DAY på Ullevål!!!!!! Episk.

4 kommentarer

Ina Mari Kristiansen

15.06.2010 kl.11:43

Håper for din del at det er dit du skal, for det hørtes utrolig spennende ut! Jeg sitter bare å håper på å få være senior jeg også. Hadde nok blitt litt skuffet hvis jeg ikke hadde blitt det. :)

15.06.2010 kl.22:58

Vil du ha FLERE BESØKENDE PÅ DIN BLOGG? Kopier lenken under og registrer deg helt gratis!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Thea BH

Stina Ballerina

16.06.2010 kl.12:34

sv: ja, den røde er vel mest vanlig, liker også den helt mørkeblå:)

Iselin i USA

16.06.2010 kl.13:06

Reiser også til Michigan neste år. hva heter byen du skal til?:)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits