Nå er det bestemt

Nå har jeg endelig fått bekreftet at jeg skal bo i Wyoming utenfor Grand Rapids i Michigan. Som nevnt skal jeg gå på Wyoming Park High. Skoleåret varer fra 7. september til 3. juni. Kort! Derfor skal jeg ikke dra før i begynnelsen av september, noe som passer meg utmerket ettersom jeg da får brukt sommeren både på å jobbe mye og å ha litt ferie.


Klimaet er "seasonal", altså omtrent som i Norge, men ikke like kaldt, da. Men så skal det også mye til for å slå Norges mange kulderekorder. Gruer meg til å pakke, det kommer til å bli.... umulig. Du skal pakke for 10 måneder, og likevel får du beskjed om å ikke ta med deg noe særlig? Enda verre når man skal pakke for fire ulike årstider, pluss, vektgrensen på fly er som kjent 20 kilo, og de fleste store kofferter veier endel i seg selv.............................Tror det blir mange nye klær på lillesøster i september!

Kommer tilbake når jeg har en dato å komme med. 7 kommentarer

Hedda

09.07.2010 kl.01:15

SV: Heia! Håkon og jeg har bestemt oss for å fortsette å være kjærester. Det er det begge vil. Vi synes det er helt meningsløst å ikke være kjærester mens jeg er borte, for ingen av oss kommer til å røre noen andre (for ingen har noe behov for det), og når man er så vanvittig glad i en person er det ikke bare bare å gi slipp på den. Det føles dessuten bedre å tenke på at man har noen å komme hjem til, og noen som kan støtte deg under året, andre enn venninner som egentlig ikke skjønner noe, og foreldre som bare presser på og sier at du skal være positiv og blablabla. Jeg er ikke engang i tvil om at jeg vil at vi skal være kjærester mens jeg er borte. Dette er ikke et år jeg har valgt å ta fordi jeg skal flyge rundt med andre gutter, det er et år for utdanninga mi og opplevelser. Se på det som en 10 måneders ferie/studietur, og kanskje kan kjæresten din komme og besøke deg om dere begge sparer? Om du virkelig elsker kjæresten din, så gir du ikke slipp på han så lett! Tror du kommer til å angre om du gjør det slutt, for da er det jo ikke noen begrensninger for han som er hjemme mens du er borte. Om det er slutt, har han jo sin fulle rett til å flyge rundt med andre, og du vil vel ikke se bilder på facebook av han med ei jente på fanget mens han kysser henne på kinnet etter festen som var i helga, når du kommer hjem fra skolen liksom.. Du får høre med han om hva han vil og tenker rundt det. Bare send meg en mail om du lurer på mer, vi kan godt holde kontakten under utvekslingsåret om du vil. Kjenner ingen som også reiser fra kjæresten din, så det hadde vært godt med noen som faktisk forstår meg :D

Mamie

12.07.2010 kl.16:23

Congratz! Du får det sikkert kjempe bra :)

Maggis

16.07.2010 kl.21:55

Heihei! :D

Jeg skal bo i Chicago! Det er jo ikke så langt unna : D

Jeg har avreisedato 10 august, tror du du kanskje reiser rundt da? Hadde vært kjempekult å reist sammen med noen som ikke skal bo så langt unna... da går det jo kanskje ann å holde kontakten : )

Add meg på facebook :) Magnhild Sitter På Haugen heter jeg der... x)

Heide i West Jordan, Utah

19.07.2010 kl.12:41

Sv: åh,måtte du også selge hesten for å kunne reise til USA? :S

Ååh, det høres bra ut daa! :D Men det med kofferter ja... Hahhaha! Skal ikke ta med meg noen ting nesten, og shoppe masse når jeg kommer ned :D

Oda Eriksen

25.07.2010 kl.14:41

Så fin blogg! synes det var awesome å komme over enda en utvekslingselev som skal til Michigan siden jeg ikke vet om sånn alt for mange som skal dit. Jeg bor faktisk bare 2 timer unna deg! :D

marimaleneusa

30.07.2010 kl.04:41

Hei!!

Jeg skal også til Michigan med explorius! :D

Dødskult at skoleåret er så kort, håper det er sånn alle steder i Michigan (?) :P

Linda

30.07.2010 kl.11:15

Hei!

Kom tilfeldigvis over bloggen din her. Har sjølv vore utvekslingstudent i Spring Lake i Michigan, ein plass som ligger ca. ein halvtime frå der du skal bu.

Eg reiste også med Explorius, og ASSE som org. i USA. Områdereppen min heitte Cathy Chappel og bur i Wyoming også. Har du samme?? Ho er supergrei altså, og viss det er ho du skal ha kan eg gi deg litt tips osv ;)

Ein av mine beste "utvekslingstudent" vennar i frå USA gjekk på samme skule som deg forresten :)

Helsing Linda

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits