30 days to go

Til alle som har spurt: avreisedatoen er 3. september, med et lite forbehold. Det betyr at det er mindre enn en måned til, det nærmer seg! Rart å tenke på at nå er det ti måneder siden jeg meldte meg på hele opplegget, altså like lenge som jeg skal være borte. Jeg er tilbake fortere enn dere aner! Selv om jeg reiser ganske sent, håper jeg det er litt varme igjen i Michigan. Kan ikke akkurat skryte så mye av den norske sommeren i år.

Hallingskarvet.

Har fikset det meste, som visum, vaksiner og visa. Hvis noen andre utvekslingsstudenter skulle lure på det, så vet jeg i hvert fall at man kan få visa i Sparebanken og Nordea. Nå gjenstår bare å pakke, noen som har begynt?

 

3 kommentarer

anettte

04.08.2010 kl.11:52

du er hvertfall heldig som har en konkret dato å forholde deg til, jeg har ikke fått vertsfamilie enda en gang!

jeg har også fikset både visa og visum men den siste vaksinen får jeg ikke tatt før den 18.august, så jeg håper på en måte at jeg ikke drar før etter det. jeg har begynt å pakke enda, men det går veeeeeldig seigt, haha.

Lisa

04.08.2010 kl.12:48

Hvor lang tid tar det å få sånn kort og sånn? Er det bare å komme inn i banken å si at man skal ha visa og så får man det?

Siren

05.08.2010 kl.20:19

Linker deg :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits