Fremme !

Kom frem til vertsfamilien i går. De er koselige og huset er veldig søtt. Den brasilianske vertssøsteren min er også kjempesøt og hyggelig. Var naturlig nok forferdelig trøtt da jeg kom i går, og sovnet flere ganger i bilen pluss på sofaen. Så jeg tok en joggetur, og la meg tidlig.
I dag var vi på school counseling office for å registrere oss, skal velge fag og sånt i morgen. De har veldig annerledes matvaner enn det vi har i Norge, så dro vi innom en butikk for å se om de hadde knekkebrød. Det hadde de, men som alt annet brød her så var det vi fant veldig lyst, men det var ihvertfall knekkebrød. Ganske godt også. :-)
Deretter dro vi på mallet, og det er faktisk ganske stort for å være en liten by. Minst like stort som Ski Storsenter, tror jeg, for dere som har vært der. Det høres kanskje kjedelig ut, men det er jo helt andre butikker der. Amerikanske, billige butikker! Var der i kanskje 2 timer, og rakk ikke en brøkdel engang. Det er også der kinoen befinner seg. På vei hjem stakk vi innom et digert "helsevarehus", Walgreen, fordi jeg skulle kjøpe meg tannbørste. Det var som en diger matbutikk, bare med KUN health- og beautyproducts! Alt fra neglelakk, til rettetang, til tannbørste, til medisiner, til resepter, til diettprodukter. Alt er selvfølgelig utrolig billig. For eksempel, en mascara fra Maybelline som koster rundt 100 i Norge koster kanskje 30 kr her. En Mascara fra Dior som koster 250 i Norge koster kanskje 70 kroner!


Både jeg og my roommates fløy til Chicago, deretter fløy Martine og jeg videre til Grand Rapids, den lokale flyplassen. Vi bor faktisk bare rundt en halvtime unna hverandre, og Grand Rapids er nærmeste "by" for oss begge!
I morgen er første skoledag. Blir rart!

4 kommentarer

camilla teigen

07.09.2010 kl.23:00

Lykke til da! :D

Live

08.09.2010 kl.11:53

Me like, veldig much! Og: meree bildeerrr ! ;D (kan du ta bilde av vertshuset og sånn etterhvert?) Jippii! Høres veldig bra ut, alt sammen!

Ellen

08.09.2010 kl.12:18

Jeg sier som Live - Me like og Mere bilder!!

Høres ut som du har det veldig bra :-) Stor klem

Lisbet Enger Müller

08.09.2010 kl.18:03

Jeg slutter meg til de foregående kommentarene!!! Spent på familien din og på skolen!!! Du ser virkelig ut til å trives og det er bra!!!!!!! Stor klem

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits