amerikansk skole er annerledes

Hadde første skoledag i dag, det er utrolig annerledes! Du får en timeplan med seks fag, og skal ha de samme hver dag. Du har fem minutter på å komme deg fra time til time, fordi her i USA er det sånn at lærerne har hvert sitt klasserom, og elevene flytter seg. Det gjør det også vanskelig å huske navn, fordi du snakker med noen og blir litt kjent i en time, så neste time skal du løpe til et annet sted med helt andre personer. Her velger elevene de fagene de vil ha selv, så alle har forskjellige timeplaner.

Min timeplan:

1. Spanish
2. English
3. US History
4. Sosiologi
LUNSJ, 30 min
5. Pre-Calculus (mattematikk)
6. Speech (taler)
Kan fortelle mye mer om skolen senere, det er så mye å si.

Wyoming Park High School
Har begynt å få hjemlengsel, akkurat nå savner jeg bare Norge og dere hjemme. Føles uendelig lenge å skulle være her i 9 måneder. :(

4 kommentarer

Tuva

09.09.2010 kl.16:11

Hei! Kan du ikke poste noen bilder av tingene du har kjøpt (i NYC o.l.)? :)

Live

09.09.2010 kl.17:14

Den timeplanen så digg ut da! :) Spes sosiologi og speech (er det virkelig et fag?!)! Alle hjemme savner deg og, men du, 9 mnd er ikke så lenge altså. Et svangerskap, som Ellen sa, og det går fort som bare det (...)! However, etterhvert kommer du inn i hele systemet og da blir det mye lettere alt sammen! Når mye blir vaner, og resten bare nytt, morsomt og spennende, så går tiden fort! Etterhvert vil du nok at tiden skal gå sakte uansett..

BTW: Bra med bilder, det liker vi! meree,meeree. :)

- Tenker på deg. Store klemmer fra Live (:

Ansja

09.09.2010 kl.21:48

Spansk, shit! Hva syns du så langt? Er du med folk som har hatt språket før, eller er det nytt for alle?

åååå,savner deg.. neste uke skal vi ta klassebildet, det blir en tom plass på det. 9 mnd ja, det fikser du!! Men godt å høre at du savner oss like mye som vi savner deg :-) hihi

love

Emilie

10.09.2010 kl.01:22

Ansja: Haha, gjett hva vi gjorde i spansk i dag... Vi så en engelsk film! :D Wihuu aprendí español! Jeg har spansk 1 (nytt for alle), men tror jeg bytter hvis vi fortsetter på engelsk :p Skolen er faktisk full av folk med meksikansk bakgrunn så det er utrolig mange som snakker spansk her. Det er til og med skiltet på spansk nesten over alt! miss u hon!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits