Mobiltelefon

Så i dag har jeg vært på skolen igjen. Samme som i går. I spansken så vi en engelsk film(?), US History viser seg å være akkurat det samme som norsk 10. klasse historie og Pre-Calculus er ca det samme som 1T. Vurderer å bytte de to siste, historie til current issues og Pre-Calc til AP Calculus.

I går kveld var vi hos legen for å ta en test vi må ha for å kunne bli med på skolesporter. En veldig omfattende test for sitt formål! Syn, hørsel, urinprøve, bøy og tøy, hjerte, lunger, blodtrykk OG blodprøve! Alt dette kaster de bort på en utvekslingsstudent som gjennomgikk ca det samme i mai, i stedet for å gi det bort til noen som trenger det. Amerikanere?!
Uansett, jeg var frisk som en fisk og i morgen tror jeg at jeg skal signe for Cross Country, altså løping. Alternativt cheerleading, men det ser egentlig ganske kjedelig ut.
Har ordnet meg amerikansk telefon, Blackberry Storm! :D


Kødda.... Hadde tenkt å kjøpe en bra mobil og ta den med til Norge, men det viser seg at de ikke bruker simkort her i USA! Så jeg måtte kjøpe en crappy one som jeg kan bruke mens jeg er her. Den er helt grei da, og kostet 20 dollar! Altså ca 120 kr. For 120 kroner i mnd får jeg også unlimited sms. Good deal. :-)
Har enda ikke pakket ut (ja, jeg skal gjøre det pappa!). Er så mye å gjøre, nå er klokken åtte og jeg skal begynne med lekser. Er mye og bøkene er enorme. Engelskboken for eksempel er på over 1200 sider!!!

Én kommentar

Lisbet

10.09.2010 kl.15:54

Spennende med fag1 Flott at du oppdaget tidlig at det var stoff du hadde hatt før. Send gjerne mobilnummeret ditt. jeg går utifra at det ikke er det samme som du har hatt hjemme. Har forøvrig sendt deg en liten hilsen på epost. Håper du har fått den. Ha en fin helg. Er det skole på lørdag?

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits