Football Game @ Rogers

Har vært på min første amerikanske fotballkamp! Spiriten rundt kampen er ubeskrivelig. Det begynte faktisk på skolen i dag, alle hadde kledd seg i skolens farger, gikk rundt og hylte og skrek, "Go Park" osv. I midten av første time ble vi plutselig avbrutt av "The Drummers", altså ?trommedelen? av skolekorpset, som gikk rundt i gangene og spilte. Det høres kanskje kjedelig ut, men det var helt magisk. Alle gikk ut i gangen og så/hørte på. Det går virkelig inn i kroppen når 20 drummers hamrer i vei i en vanlig korridor!

 

Alle tok helt av på kampen. De hadde på seg skolefargene, og mange hadde klint seg inn med maling. Det hele var vilt, akkurat som om det skulle vært mesterskap eller noe, selv om det bare var en helt vanlig fotballkamp mellom to rivaliserende skoler! Til og med skolekorpsene hadde egne arrangement i pausen. Det var noe helt annet enn norsk marsjering, her var det skikkelig koreografering - de hadde til og med med seg kulisser!


Vi vant, naturligvis, og da gikk stemningen selvfølgelig enda mer i taket. Det var bortekamp, på naboskolen som forøvring ligger nærmere huset mitt enn den skolen jeg går på. Da var det jo enda mer gøy å vinne. Har ikke noen bra bilder, men slenger med noen. :-)

I tillegg så må jeg poengtere at jeg SYKLET til kampen! Merket ikke hvor mye jeg faktisk har savnet det før jeg satte meg på den sykkelen. En herlig følelse å være uavhening etter å ha bodd så lenge i skogen. Samtidig ser folk rart på meg her, ettersom alle kjører bil haha. Men who cares :-) 
 

2 kommentarer

Lisbet

11.09.2010 kl.12:40

Det høres gøy ut! Du kommer til å gå under betegnelsen "den spreke" som tar syklen fatt. Det er vel ikke det dårligste omdømme du kan få. Gikk det greit å bytte pensum?

1000 klemmer

Olivia

12.09.2010 kl.12:06

Hei! Kjempefin blogg du hadde, elsker designet ditt :D Liker å lese blogger til utvekslingsstudenter, siden jeg har veldig lyst til å reise på det selv om noen år! Håper du får ett fint år, at det går bra på skolen og at du får gode venner der borte :) kommer til å følge bloggen din, men kos deg videre!!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits