Michigan Adventures

I dag tok vertsmor oss med til Michigan Adventures, en fornøyelsespark ikke så langt unna. Vi dro også med oss Martine, som jeg bodde med i NY :D Det har vært en deilig dag, med knall blå himmel og over 25 grader average! Syns synd på dere i kalde Norge nå. Dette kunne vært i juli hjemme liksom. Parken var ikke så stor, men jeg og Martine gikk rundt og hadde det kjempegøy. Tror jeg har gått op 7 kilo i dag, herregud så mye vi har spist! Cheeseburgermenyer, donuts, popcorn, is, you name it. Good thing at jeg skal begynne på cross country i morgen. ;-) 


Martine fra NORGE, meg og vertssøster Clara fra brasilDagens første, og eneste, gevinst.


Sunt!
Rollercoaster park


Ufrivillig klissvåte etter å ha gått på FEIL attraksjon!


en HJORT på toalettet! Hvilken kvalitet!

3 kommentarer

according2amelia

13.09.2010 kl.05:06

Nice blog :) I'm going to Michigan in winter to shoot the new horror movie, Dances with werewolves. Have a look at it on facebook :)

Ellen

13.09.2010 kl.09:46

Herlig :-) Filmen deres gjør underverker - jeg bare MÅ reise ned så jeg kan få tatt en dusj. Du vet hvor dårlig trykk vi har her....;-) Stor klem!

Lisbet

13.09.2010 kl.21:47

Jeg skjønner at jeg har gått glipp av mye i livet som ikke har fått med meg Michigan Adventures. Det er jo masse å velge mellom og det blir det store dilemmaet - en kan jo ikke velge alt! Jeg tror jeg går for vannsklia og med påfølgende popcorn. Det aller viktigste hadde jo vært at jeg hadde truffet deg der!!!!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits