Hverdag

Nok en dag unnagjort, tror og håper tiden kommer til å gå fort her for det går i ett. Har hatt ny CC practice, og har funnet ut at det er særdeles mye vanskeligere å løpe 6 km enn å jogge dem! Men I'll make it through. Er trening hver dag så kommer til å bli i superform. :D

Var en tur på kjøpesenteret i dag også, det er knapt fem minutters kjøretur unna, og det er enormt! Skulle kjøpe en jakke men av en eller annen grunn så finnes det nesten ikke jakker her?! Så ble ikke så mye. Kjøpte meg en basketball da, for jeg tror jeg skal prøve meg på basket, og da trengs det øvelse. Det er ikke før neste sesong, ca 2 mnd til tror jeg.


Har nesten ikke tatt noen bilder her, så får bli et fra før jeg dro. Er så kjedelig uten bilder! Sjekk så langt hår jeg har fått :D Lenger skal det bli!

3 kommentarer

Lisbet

15.09.2010 kl.13:40

Du blir supersprek av all treningen! Flott! Fint å få sparket bak til å komme ordentlig i gang. Jakkene kommer kanskje i butikken når det blir litt kjøligere i været? Med de temperaturene dere enda har går det kanskje bra allikevel? Hva slags jakker/moter er det der du bor? Mye likt her hjemme eller er det mye annerledes?

Klem!!!!

Veronica

15.09.2010 kl.16:46

Så utrolig koselige blogg! :) spennende og hørre om alt du oppleve der nere, eg ska ver utvekslingsstudent neste år i USA, hehe. så kjekt å se koss folk har det!

lurte på om du kunne visa någen bilder av rommet ditt?evt.huset

anyways, ville bare sei eg e fast leser av bloggen din nuuh, så stå på videre:-)<3

klem Veronica jenta fra Stavanger

Ellen

15.09.2010 kl.22:49

Herlig med all løpingen din :-) Skulle funnet en måte å omdanne all den løpeenergien :-) En eller annen dings så du kan bruke all løpingen som strøm på mobilen eller noe ;-) Du får måle håret ditt nå og da du drar hjem - så vet du hvor mye lenger det ble i USA :-)

Kos deg!!

Masse klem!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits