Rusa på distanse

Har endelig funnet ut hvordan jeg skal åpne mitt "locker", som har en kodelås med et hjul (akkurat som en safe), så er det sånn "vri to ganger til høyre, vri forbi tall nummer to, vri en gang til venstre, vri til høyre og stopp på siste tall" opplegg. Her skal ingen bøker bli stjålet ihvertfall!

I cross country idag løp vi 4 miles, i går hadde vi speed-trening på friidrettsbanen, noe som betyr at etter lørdag (race day) så har jeg løpt over 30 km denne uken! Jippi ! Merker også at jeg blir bedre, for i dag løp jeg non stop. Her snakker vi løp, ikke jogg ;) hehe. Dro til tacobell etter trening med noen fra laget, det er ca 4 min å gå fra skolen, men spiste ikke noe særlig pga middag in the house later. Følte oss skikkelig digge, svette og fine:)


Go Park!

Hadde også sosiologi prøve i dag, det var i underkant av 80 spørsmål multiple choice, men det betyr IKKE at den var enkel! Så jeg gjettet på ca halvparten, tror jeg. Ikke fordi jeg ikke har lest, men fordi det er så utrolig mange engelske ord og uttrykk og det er en college-prep klasse, hvilket betyr at den er på college-nivå. Læreren er helt utrolig engasjert, som de fleste lærere her, liker det egentlig! Man må jo følge med uansett. Hvis man ikke følger med, så detter man av med en gang, og ALLE følger med. Faktisk.

Har gjort noen schedule changes, timeplanen ser nå slik ut:

1. Spanish 1
2. English 12
3. Pre-Calculus
4. Sociology
Lunsj
5. Web-page design
6. Speech

Elsker time 2, 4 og 6, web-design er også greit men forferdelig enkelt. Her snakker vi hvordan skrive inn URL, hva en søkemotor er, og da vi skulle prøve oss på å lage en side så var det liksom body-koden som var greia å lære. Men regner med at det er grunnleggende, og blir vanskeligere etterhvert. Spansk er også greit, men vi lærer stort sett bare historie nå... Yo quiero aprender el idioma!


Har forresten tatt lappen her. Dette er min nye bil! :D

Har også blitt bedre på å komme med et fornuftig svar på "How are you?". Var mye "ehh", dumt smil osv i begynnelsen, men nå er jeg vant til det. Så prøver å ønske god dag og alt godt bla bla bla i hytt og pine her, for det er visst sånn amerikanere er.

Pluss at jeg har blitt ganske god på å si:

c ya;)

2 kommentarer

Ellen

17.09.2010 kl.11:14

Herlige bilder du har! Du kan lage et eget album da du kommer hjem med "bilder hvor bena ikke er i bakken" :-) Godt at bøkene dine ligger trygt, og at de ikke lenger er så trygge at ikke engang du får tak i dem ;-)

KLEM!!!!!!!!!!!!!!!

Cecilie

20.09.2010 kl.19:02

Sååå kult at du har tatt lappen og bilen var skikkelig stilig!:DDD

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits