Go Park

Gamet i går var koselig. En jente hentet meg her, så kjørte vi til noen andre og satt på med dem videre, siden det var bortekamp. Vi tapte da. Etter kampen kjørte vi tilbake, stakk innom en butikk og kjøpte litt sjokolade og så var vi en svipptur innom en bonfire, bursdagsfeiringen til stefaren til en av jentene, for å lage "shmores", altså smeltet marshmallow, sjokolade og tynne kjeks. Det var godt, og mektig! Var ikke der så lenge, men det var mørkt, nydelig vær og alle satt ute rundt et stort bål og spise/pratet. Kjempekoselig!

Go Park!

Våknet klokken 5:50 am. Flott!!! Men det var bare å komme seg opp av senga, møte opp på skolen klokken 7 og dra på CC race. Det har regnet, tordnet og lynt i hele dag, så løpet var tre timer (!!!) delayed, siden vi ikke kunne løpe mens det var tordenvær. Skulle egentlig vært hjemme 10, kom hjem 1... Uansett, jeg fullførte, men løypen var forferdelig. Den var dekket av gjørme (bokstavelig talt) hele veien omtrent.


80 % av traséen var ca 4 ganger verre enn dette her.

I kveld skal jeg på kino, tror jeg. Ha en nydelig lørdagskveld:)

Én kommentar

Ellen

19.09.2010 kl.10:33

Grattis med gjennomført gjørmeløp! Høres ut som du har travle og fine dager :-) Bonfire er tydeligvis et konsept som brukes masse :-) Kos deg videre!

STOR KLEM!!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits