Good week-end

Det var kjempekoselig i går/natt/dag :D Dro til kjøpesenteret med et par jenter, Rachel og Victoria, der jeg fant en kjole til homecoming. Den er veldig fin, men veldig sånn "ballaktig" greie (kort, da), ikke noen ?partykjole? jeg ville kjøpt i Norge akkurat tror jeg, men i følge de to andre var den perfekt til homecoming.

Good to go!

Så dro vi til Rachel for å overnatte. Stakk innom Papa Johns (pizzahouse) på veien siden vi var skrubbsultne, der vi kjøpte en stor pizza for hele 30 kroner! Jeg er ruinert, som av alt annet. Vel fremme spiste vi pizza, skravlet, så på gamle barnefilmer og til slutt Twilight samt at jeg ble spurt ut om Norge (som vanlig, haha) av søsknene i huset. "Is English the first language in Norway? Have you heard of Lil Wayne? Norwegians listen to a lot of black metal, like Dimmu Borgir, right?" osv. Er merkelige spørsmål hele tiden, selv om disse ikke var så ille. I dag var det også en som trodde bilene i Norge var mindre enn amerikanske biler, fordi vi er et lite land.

Back to school i morgen, og det gjør egentlig ingenting. Er ikke så ille skole her, og har dessuten full schedule denne uka. Har også skypet med pappa for første gang siden jeg kom hit, og sett snurten av mamma. Det var kjempekoselig. Flere var det dessverre ikke tid til, har knapt vært hjemme. Har ikke glemt dere andre. :-) Det har allerede gått over to uker siden jeg dro, utrolig. Tiden flyr!

Én kommentar

Veronica

20.09.2010 kl.09:55

Så kjekt! :)

kan du vise et bilde av kjolen?:-D

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits