Severe thunderstorm warning

Hei dere. Har vært helt sykt varmt her i dag, og også utrolig lummert på grunn av en thunderstorm som er på vei. Ser på TV, og det popper opp meldinger hele tiden som "severe thunderstorm warning, seek shelter" osv. Himmelen blinker i hytt og pine, og det blir visst ganske kraftig.


Så varmt har det vært: 97 Fahrenheit = 36 Celsius!!!! Pluss kjempehøy luftfuktighet, så da kan dere tenke dere. Vi skulle bare ha en lett trening i dag, fordi vi skal på løp i morgen, men det var så varmt at treningsklærne bokstavelig talt var våte når jeg var ferdig! I går løp vi dobbelt så langt, dobbelt så fort, og da var de ikke våte i det hele tatt.

Pga luftfuktigheten var jeg også rimelig sliten når jeg kom tilbake fra løperunden, og da skulle jeg prøve meg på basketball. Det gikk ganske bra, lærte noen basics som jeg skal øve meg på videre. Har myyyye å ta igjen hvis jeg skal komme meg på laget, for det er visst et skikkelig bra lag i år og jeg er for gammel til å komme på 2. laget, hvis jeg er for dårlig for 1. laget. Får se hvordan det går, sesongen starter i November. Basket var minst like slitsomt som løping, så i kveld kan jeg spise med god samvittighet.... og godt er det, for har vært på McDonalds og proppet i meg aalt for mye!

I dag var det også temadag "tilbake i tid", didn't do too much men satte opp håret i siden. Var noen som dro den helt ut og noen som ikke gadd å bry seg. Digger at folk bryr seg, når man først har mulighet til å gjøre skolen en smule mer morsom:-)


Meg og Lujza. Jeg ser ut som en dverg her, men jeg er faktisk nesten 175!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits