ArtPrize

Gårsdagen ble brukt på møte med exchange-organisasjonen og verdens største ?kunstkonkurranse?, hvis jeg har forstått det rett. Hele downtown Grand Rapids var fylt av skulpturer, malerier og gudene vet hva. Tanken er at publikum skal gå rundt og stemme på kunstverkene, og det er pengepremier for 450 000 dollar. Vi så ikke en brøkdel en gang, det var så stort. Høres kanskje kjedelig ut, men det var egentlig ganske interessant. Pluss at jeg gikk litt rundt alene, og jeg er aldri alene her, så det var digg. :

Det har begynt å bli kaldt også, i dag var det "bare" 25 grader. Freezing;)


84 000 pennies!

"Ashes to ashes", kunst til ettertanke. Laget til minne om en mann som døde av kreft fra røyking.
Én kommentar

Lisbet

28.09.2010 kl.09:55

Dette høres absolutt ikke kjedelig ut - tvert imot. Så er det ofte slik at det er fint å se kunstverk alene. Da kan du gi deg tid til å dvele litt ved det som tiltaler akkurat deg. for det er jo slik med kunst at noe appellerer til den ene og noe til den andre. Hva som gjør det er ikke godt å si. Det høres godt ut med et lite pusterom som er ditt eget. Ha en fortsatt fin dag - natt? Klem

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits