Rotterace

Helgen begynte som vanlig med football-kamp. Vi dro til Zeeland East, et stykke unna, bare for å se laget vårt bli banket ned i fotballskoene. Vi lå under 0 - 47 til siste omgang (er fire omganger).... Go Park!!! Jaja.

Ja, det er rart å sitte på med en 17-åring!


Herregud, dette var en bårebil!

Så dro vi hjem til Rachel, der vi skulle sove og dagen etter ta noen bilder som kanskje skulle bli "Senior Pictures" - er vel litt som konfirmasjonsbilder, bare at du tar dem det året du går ut av High School.
Rachel har fått smaken på norsk sjokolade! 

Dagen etter fikset vi oss, og så dro vi downtown for å ta bilder. Vi tenkte at vi kanskje kunne finne noen fine bakgrunner, siden det er artprize i byen (kunstmesse). Et par utkast, men det er visst meningen at man skal redigere bildene så de ser ut som forsiden på et magasin eller noe.

Behind the scenes:

'

Så dro jeg hjem, var hjemme i ca 3 kvarter og ble deretter hentet av Chelsea, for å dra på konserten jeg fortalte om.


Vi forberedte oss på det verste, og tok på boblejakker. Ganske varmt.


David Archuleda. Folk var helt ville etter han. Tidligere 2. plass i American Idol.


Natasha Bedingfield.


Ryan Star.


Tha gig!

Vertsmor hadde også bursdag i går, og snart skal vi i bursdagsselskapet til vertssøster som har bursdag i morgen. Hasta mañana!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits