Charity game

Dagens footballkamp var på hjemmebane, og dedikert til bekjempelse av Alzheimers. De hadde laget t-skjorter for kampen som har blitt solgt på skolen i noen uker for 10 dollar, og hvis du kjøpte t-skjorten fikk du gratis inngang, som ellers ville kostet fem dollar. Jeg tenkte "jaja, 30 kr for en god sak" og slo til. Er det noe amerikanere er gode på, så er det å trykke t-skjorter for alt mulig. Skal vise dere en dag.

Gamet var greit, vi tapte selvfølgelig igjen. Eller, selve kampen var egentlig dødskjedelig, det er alt som skjer rundt som er morsomt. Spesielt i dag, siden det var noe spesielt med den.

Etter kampen dro vi på Applebees for å spise. Jeg spiste en appetizer (forrett) - FEM tacolefser med fyll! I en forrett! Hold med den, for å si det sånn. I tillegg var det half off all appetizers-day så det ble rimelig billig.

Herlige Ciara. Hun er en sophomore, og grunnen til at hun er full av maling er at sophmorene hadde en "paint fight" i dag, som  går ut på at alle møtes og spruter maling på hverandre, i skolens farger, men lilla i stedet for blått i dag da.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits