Hva skal man si

Har fått mange oppmuntrende ord etter gårdsdagens innlegg, og det er kjempekoselig. Akkurat nå føler jeg meg litt tom. Jeg vet jo at jeg er så utrolig heldig som har muligheten til dette, men det er såvisst ingen dans på roser... Man lærer så mye om seg selv av å være her, og det etter bare noen uker.

De siste dagene har gått i bursdagselskap, kino og i morgen er det enda ett cross country race. Akkurat nå lager jeg middag og er barnevakt for to gale vertssøstre, som jeg ikke heelt vet hvor er. Tror aldri jeg har vært borti mer egenrådige barn enn de to, men de er veldig søte og morsomme også.

Søt eller? Den minste, Marissa.

Skulle egentlig sende en pakke til min kjære søster i dag, men jeg brukte for lang tid på butikken (hehe...) slik at postkontoret stengte, så det får nesten vente til i morgen. Hun drar til Egypt i natt uansett, så det spiller vel ikke så stor rolle.

God natt Norge... I miss you!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits