The Haunt

I dag tok vertsmor oss med til The Haunt, det var litt av en opplevelse! Hver oktober åpner de et spøkelseshus, med skuespillere som går rundt og massevis av ville effekter. Da vi kom var det lyst, men noen av skuespillerne var utenfor og det var dødsskummelt, selv om det ikke var mørkt engang. De løp etter oss og rundt oss, freste og alt mulig, men de hadde ikke lov til å ta på oss.

Jeg var rimelig nervøs da jeg gikk inn i huset, men så ble vi stående i kø en stund, og det dempet egentlig hele greia. Jeg skvatt faktisk ikke en eneste gang i resten av huset... Men likevel, opplevelsen var utrolig, det var imponerende, og hvis jeg hadde gått alene hadde det nok også vært utrolig skummelt.

Vi gikk igjennom mange forskjellige tema; funeral, wax factory, chainsaw massacre, electroshock, dollhouse, crazy clowns for å nevne noen få. I tillegg var det en stor labyrint utenfor, "The Dark Maze", som vi gikk i etter at vi hadde vært i spøkelseshuset - det måtte jo bli mørkt først. Forvirrende og endeløs!


Her er det to skuespillere som løper etter meg. Jeg var livredd, og måtte konstentrere meg skikkelig for å klare å stå stille/smile her!Teatralsk sminke på sitt beste.


En av klovnene i den ene delen. Det var sånn at du fikk på deg 3D-briller, og gikk gjennom en slags labyrint som de hadde malt i farger som gjorde at det så helt 3D ut. Var skikkelig sånn uhyggelig klovn-følelse over det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits