Norsk lørdag

Som sagt sov jeg over hos Martine, og det var kjempekoselig. Hun bor på landet, og dette er utsikten fra huset hennes:


Nydelig, eller hva? Det var skikkelig fint vær med knall blå himmel og sol, men det blåste endel så det var ikke så varmt.

Familien tok oss med til Ferris State University for å besøke en av døtrene der. På veien stoppet vi på et utsiktspunkt ved elven der man kunne se utover en skog. Det var også en bratt trapp som man kunne gå ned til elven, med nesten 500 trappetrinn. Vi gikk ned, og der så det sånn ut:


Faren i familien var over gjennomsnittet interessert i fisk, så han viste oss fisker hele tiden. "Oh my, look at that one over there! And there! ...and there!!!" var en gjenganger. Han hadde sånne spesialbriller som gjorde at du kunne se dem i vannet. Og det var mye fisk der ;)

Da vi kom frem til universitetet hentet vi søsteren, og så dro vi på Applebees og spiste. Da vi var ferdige dro vi tilbake til campus og gikk inn i et "dyrerom", altså en utstilling av masse forskjellige utstoppede dyr som de bruker i undervisningen, tror jeg. Vi hilste på en gammel kjenning:

På et av fellesområdene hadde de laget "Project Tombstone". De hadde laget mange forskjellige gravstener, som denne under, og på hver av dem skrevet om et tragisk mord. Det var sterkt, og fikk meg til å tenke på hvor syke amerikanere kan være. 

På kvelden dro jeg hjem, og så dro jeg på kino med vertssøsteren Clara. Etterpå spiste vi brownies på Fridays.... sunne ja!!! Men det var digg, og en koselig kveld.

Én kommentar

Caroline

17.10.2010 kl.19:59

du er heldig som er i USA :-) jeg reiser til neste år og gleder meg ihel

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits