Autumn leaves are falling

 

Så kom høsten hit også. Det skjedde på under en uke, og plutselig var alt farget gult. Temperaturene synker, og gjennomsnittet er vel rundt 15-20 grader nå. Det er fremdeles forholdsvis temperert, men merker den isende brisen i lufta.

I kveld har jeg vært på min faktisk aller første "europeisk" fotballkamp her. Det var en viktig kvalifiseringskamp, og faktisk ganske spennende. Vi lå under 1-0, utlignet, så scoret vi to mål til, nå 3-1, men mostanderne var ikke noe dårligere så etter 90 min lå det 3-3. Da var det ekstraomganger på 2 x 10 minutter, før vi kunne gå seirende av banen med 5-4 på poengtavla.

Vi stakk innom Dunkin' Donuts på vei til kampen for white chocolate kakao og donuts. Kalorier, kalorier... men jeg har ikke gått opp noe siden jeg kom hit, og i tillegg fått muskler, så jeg er ikke så bekymret. Det må skyldes all løpingen. 

Én kommentar

Cathrine Nesset - fotografi

19.10.2010 kl.19:38

Kjekt med høst, synes ihvertfall jeg :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits