Wihu, pakke fra Norge!

Herlig, tusen takk Mormor!! Nonstop posen hadde åpnet seg, så det drysset ut  i mengder da jeg tok opp pappen. Resten kom helskinnet frem, og jeg tok med noe sjokolade til kampen i dag. Det var populært. Til Besto: pakken din har ikke kommet enda, men den er vel ikke langt unna :-)

I dag fikk vi slippe skolen til fordel for field trip (med skolen) til Central Michigan University. Det var morsomt, har noen bilder så lager et eget innlegg om det. I tillegg har jeg vært på min aller siste amerikanske fotballkamp her (for gutter, skal spille selv neste uke), og det er jo litt rart. I morgen skal jeg også på mitt ALLER SISTE RACE med cross country laget, og siste trening har allerede vært!

Har et par filmer å vise dere også. Den ene er om hvordan man betaler i selvbetjent kasse på matbutikken, og den andre er mest for Pappa haha, en oppvisning av skolekorpset. :-)

 

Én kommentar

Ingrid

23.10.2010 kl.12:27

Så herlig med norsk mat! Du må la familien din smake brunost! :D

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits