Mer digg!

Mitt siste cross country-løp her er over, jeg nådde endelig målet mitt og perset med et halvt minutt!! Yeey. Noen ropte "Do it for Norway" på slutten og da spurtet jeg som en vind. Fornøyd :) Det var koselig og vi kom på fjerde plass (min tid telte!), og fikk til og med medalje. Hurra!

Det er ganske spesielt at "høstsesongen" allerede er ferdig nå, og første kvartal slutter om en uke, for da er det liksom allerede en viktig periode som er slutt. 1 down, 3 to go.

Gleden var stor da jeg kom hjem til en pakke fra Besto :D


Jeg er rik :D

Har egentlig ikke tid til dette her, for kom nettop ut av dusjen og skal spurte av gårde til et arrangement med utvekslingsorganisasjonen i kveld. Burde egentlig ha skrevet noen mailer, men sorry, de får vente til i morgen! Jeg har ikke tid!

4 kommentarer

Emma i USA ☮

23.10.2010 kl.22:01

grattis da! :P Med Cross Country... :D

Savner de norske greiene ass!

Ellen

24.10.2010 kl.10:41

Grattis med ny pers og medalje på høstens siste løp!!!!

STOR KLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Live(t)

24.10.2010 kl.11:17

Fant ut at det var lenge siden jeg hadde lest bloggen din nå, OMG! Såå, nå har jeg gått gjennom hele arkivet for oktober ++. Masse herlige bilder, me like! Litt irriterende at når jeg endelig har M A S S E tid til å reise på besøke etc., finner du ut at du vil til USA. Fint. Neida. Men jeg savner deg kjenner jeg, og nå er det ikke lenge til jeg drar til Swaziland.. Er så rart det her.. Skulle du tilfeldigvis bli fort lei av Norge og få lyst til å ta en safari-tur når du kommer hjem, så er det bare å krysse halve kloden og komme til meg en gang.... Hihi. Ja..

Uansett, er så bra å lese at alt er bra. Grattis med medalje! Kos deg masseeeee og nyt resten av tiden der!

Lisbet

24.10.2010 kl.12:22

Gratulere så masse med ny pers og medalje !!!!!!!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits