Stille før stormen

Skoledagen i dag var helt merkelig. For å begynne på begynnelsen, det har kjempevarmt ute (relativt) i flere dager nå, og de siste par dagene stormvarsel. Så i fjerde time i dag begynte tornado-sirenene å ule i hele byen. Det var egentlig ikke noe dramatisk ved det, men for meg som nordmann var det en helt absurd situasjon. Vi måtte skru av alle elektroniske ting og alt var helt stille, unntatt ulingen fra sirenene. Fikk skikkelig sånn ekkel følelse som om noe kommer krypende opp bak deg og skal til å kaste seg over deg, dere vet?

Det hele endte med at vi måtte gå og sitte i gangen i underetasjen, så ble det avblåst og vi gikk opp til klasserommene igjen. Ble derimot ikke noe undervisning, i stedet brukte vi tiden på å se på værmeldingen. Ikke senere enn 10 minutter senere måtte vi gå ned igjen. Halvparten av alle elevene dro hjem, og dagen ble helt forskjøvet for alle oss som ikke gjorde det. Skjedde ingenting, bortsett fra at alle de som har striglet hagene sine for vinteren må gjøre det én gang til. :-)

Slenger med en video. Her i USA kan man på de aller fleste steder betale med selvbetjent kasse, så da filmet jeg det da, for dere som ikke har sett en før. Fikk noe forferdelig med trøbbel pga 3 klaser bananer og en kasse som ikke var helt sikker på hva som var i posene og ikke.... Jaja, enjoy. Glemte forresten å passe på at stroppen ikke var foran linsen, så den er litt irriterende i veien. :-p

KLEINT

4 kommentarer

Lisbet

27.10.2010 kl.11:29

Opplevelsen med tornado er noe fjern fra våre hjemlige, østlandske stormer. Skjønner godt det føltes uhyggelig. Ellers var filmen med selvbetjeningskasse artig! Det skal ikke være helt enkelt! Godt du kan språket og det ikke var på kinesisk eller noe annet med andre tegn og ord!

Kaja

27.10.2010 kl.15:03

wow.. det virket skummelt!! haha :) er mye forskjellig fra norge? sånt som det med kassen?

Kaia

27.10.2010 kl.15:09

shit:O

syns du det var vanskelig å få venner på skolen? og hvordan var den første skoledagen din? :))

følger med på bloggen din, syns den er veldig bra!

Ingrid

27.10.2010 kl.16:19

haha, nesten sånn som på ikea :D

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits