Pumpkin Carving og Haunted Forest

På fredag begynte min første amerikanske Halloween-helg, da vi skulle på pumpkin carving hos en av naboene. Det var kjempekoselig og skikkelig amerikansk. Jeg måtte gå etter bare en halvtime/tre kvarter fordi jeg skulle til en Haunted Forest/Cornmaze (spøkelsesgreier) med Ciara, Mara og Jessica, som det står mer om nederst i innlegget. Etter at vi hadde vært der dro jeg tilbake til gresskarene, der de spilte spill og spise karamelliserte epler med is (slang meg på den).

Så var det Haunted-greiene da. Vi kjørte i en halvtime eller noe ut på landet der det skulle være. Det var på en stor gård, det var stupmørkt så jeg så ikke så mye men de hadde ihvertfall kuer, geiter og griser, og i skogen og maisåkeren sin hadde de spøkelsesgreiene. Vi stod i kø i nærmere 10 år før det endelig var vår tur, og da gikk vi på en traktor som kjørte oss til midt ute i skogen. Så sto vi i kø enda litt til før vi kunne gå inn i skogen, men det var bare koselig for vi møtte på noen andre vi kjente, og så sto vi rundt et bål og fortalte hverandre spøkelseshistorier og sånt.

Den første delen, "The Haunted Forest" var skikkelig bra. Vi gikk i en skog, og fulgte en sti der vi noen ganger måtte gå gjennom små hus og sånt. Veldig stemningsfullt og jeg ble skremt. Da vi hadde gått langt om lenge, og lenger enn langt, kom vi til en maisåker. Der var det en labyrint som også skulle skremme oss. Denne var ikke fullt så skummel, bortsett fra en gang da vi ble stengt inne i en helt mørk "blikkboks" som de begynte å rulle rundt og sånt, og det bare var én vei ut av. Vi kom oss endelig ut og så fant vi veien ut av labyrinten, der traktoren ventet for å kjøre oss tilbake. Kjempegøy, og mye bedre enn The Haunt, som jeg var på for et par uker siden.

2 kommentarer

♔ Lisa ♔

31.10.2010 kl.15:47

sv; heldige deg, skal også få oppleve det en gang, JEG LOVER, har så sykt lyst å feire helloween i usa :(

søte bilder :-D

Anna Benedicte

31.10.2010 kl.18:29

ah, så morsomt!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits