Halloween vol. 2

I går dro familien og jeg til Kent City for å feire Halloween, siden de gjorde det i går og ikke i dag der. Det var virkelig noe helt annet enn Norge. Alle hadde kledd seg ut, det var stapp fullt i gatene (minnet om 17. mai), og folk satt utenfor husene sine for å dele ut godteri, mange steder var det til og med KØ bort til døren! Dekorasjonene var noe for seg selv, både mer og mindre kreative/voldsomme.

Jeg hadde egentlig ikke noe å "være", så jeg tok bare på meg noe jeg fant i skapet som var igjen fra i fjor. Djevelhorn, tryllestav og heksehansker :-)


Vertssøster Marielle er lykkelig fordi det er Halloween.
Meg og Clara (Brasil)


Møtte på Homer Simpson
Gate 1


En kø


Twister-spillet og Luigi fra Mario Bros


Kenguru!! Legg merke til kengurubebyen i pungen på magen :)


Dekorasjon
Dette huset her har jeg filmet for dere, de har musikk og alt. Kommer senere. 

Da vi kom hjem dro jeg med noen jenter på Halloween-party. Det var en offentlig fest i en rollerskate-hall. Sykt mange folk og vi ble kroppsvisitert og snust på av narkohund før vi kunne gå inn. Det var gøy, men ingenting som i Norge.

Jeg har plassert min blogg i Åsnesnorske bloggkart

2 kommentarer

Knut Arild

31.10.2010 kl.21:10

Ser ut som det er en del som ikke har godt av alt det godteriet. USA burde legge ned halloween med tanke på overvekten i landet, noe som er et stort problem der nede, i følge meg.

Ingrid

01.11.2010 kl.22:21

haha, så heftig :D

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits