Lite å gjøre

I dag har jeg så utrolig mye tid til overs. Det føles som om klokken er nesten tolv, men så er den bare åtte. Det er fordi vi hadde halv dag i dag, så vi sluttet elleve men det føltes likevel som om vi var på skolen til halv tre, på en måte. Etter skolen dro jeg til Mandi's house med de andre jentene jeg skal spille innendørs fotball med. Vi fant fort ut at vi ikke gadd å være der lenger, så vi dro på Taco Bell og så stakk vi og spilte i hallen på skolen. Ikke noe seriøst, men det var kjempegøy!

Dro hjem rundt halv tre, da føltes det som om det var seks. Så kom jeg altså hjem og dro til kjøpesenteret i noen timer for å kjøpe meg løpesko (som jeg liksom har skullet i 6 uker nå... jada). Har utsatt og utsatt det, fordi det er så mange utgifter i forbindelse med sport her så det har blitt nedprioritert, men nå kan jeg omtrent ikke bruke de gamle mer. Etter mye om og men fant jeg meg sko, Nike +. Norsk pris: 1 400. Amerikansk pris: 480! Og nei, de var ikke på salg. Det er deilig å være nordmann i USA, dere! Samtidig har det på en måte blitt "dyrt" for meg, for nå er jeg så vant med amerikanske priser.

Da jeg dro hjem var klokken "halv ti". Så spiste jeg middag. Halv elleve. Så så jeg litt på TV. Halv tolv.... Nei,ikke halv tolv. Halv åtte!

Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer

Marte

05.11.2010 kl.02:58

skjønner hva du mener med amerikanske priser!

Emilie Mikalsen.

05.11.2010 kl.07:01

Kjedelig at tiden går så sakte da, men hørtes morsomt ut å spille innendørs fotball :D

Thale

05.11.2010 kl.16:43

så søt du er :D

Synne

05.11.2010 kl.21:45

så fin blogg du har! digger å lese om andre utvekslingsstudenter:)

life of wishes

05.11.2010 kl.22:49

søtt bilde!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits