football. nei, jeg mente soccer!

I dag hadde laget mitt første fotballkamp. De kaller det innendørs fotball, men det er på kunstgress og vi må bruke sko uten knotter. Tror vi skal spille futsal senere i vinter. Det var skikkelig uvant å ha på seg leggskinn og alt det der igjen, tror sist gang jeg spilte på fotball var 2-3 år siden, men det var kjempegøy! For å si det sånn så er ikke fotball en altfor stor sport her, så nivået er ikke så kjempehøyt heller. Bra for meg, for da blir jeg ikke såååå dårlig. :p


Woodland field

Dømmingen var riktignok litt merkelig. Det var 7-er fotball, og to dommere på banen (en på hver halvdel) som begge sto omtrent stille hele tiden, ingen linjedommere. Noen ganger var de også i veien for spillet. Det var ingen offside-regler, så vi "cherry-picked" hele tiden. I tillegg så slo de ned på veldig merkelige ting. Laget vårt var rimelig ?brutale?, dyttet, sparket, rev og slet i de andre spillerne hele tiden, men de brydde seg ikke. Men så i en situasjon så mistet jeg balansen og falt, mens en motspiller sto en meter unna og hadde ikke noe med det å gjøre i det hele tatt, og da fikk jeg frispark?! LOL.

Fotball på amerikansk, dere!

3 kommentarer

kaja i usa

07.11.2010 kl.05:12

haha, høres ut som det samme opplegget som er på min skole! de er ikke så altfor opptatt i reglene, lol :D

mittspesielleliv

07.11.2010 kl.14:47

Så kult : D

- Du har en utrolig fin header : )

Katrine 15 år

07.11.2010 kl.16:58

spennende å lese bloggen din :-)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits