Spørsmål og svar

Jeg har fått noen spørsmål de siste ukene, som det er enklest å svare på i et innlegg.

Er det slik at dere MÅ ha gym? Har fått litt forskjellige svar, og er egentlig bare nyskjerrig :) Velger dere alle fagene dere selv vil ha og lager en egen timeplan?

Jeg har ikke gym her, så vi ihvertfall ikke ha det fra skolen i USA sin side. Det kan derimot hende at noen skoler i Norge krever at utvekslingsstudenter tar gym i USA for å få året godkjent som tellende 2. klasse. Jeg kan lage min egen timeplan akkurat som jeg vil ha den, men det er også opp til meg selv å sørge for at jeg tar de fagene jeg trenger for å få året godkjent. Jeg vet også at en del studenter går på sporter i forbindelse med skolen i stedet for å ha gym, og bruker dette som "gymtimer".

Har du ASSE som organisasjon eller World heritage, hvem fikk du liksom søknadspapirer og alt sånt fra? :)

World Heritage.

Syns du det var vanskelig å få venner på skolen?

Det er veldig lett å få seg bekjente, men du må jobbe litt for å få deg venner. Det er uansett ikke særlig vanskelig - amerikanere er veldig imøtekommende, og de synes du er veldig interessant siden du er fra et annet land.

Hvordan var den første skoledagen din?

Den var rett og slett helt forferdelig, men det tror jeg den er for de fleste utvekslingsstudenter. Jeg vet ikke helt hvorfor, alle er jo kjempehyggelige og sånt, men den dagen hadde jeg utrolig mye hjemlengsel. Kanskje fordi når du begynner på skolen innser du at du faktisk skal være borte fra hjemmet ditt og alt du kjenner i et helt skoleår? Uansett, det verste gikk over etter et par dager.

Er du fornøyd med explorius?

Les om det her.

Hadde du statsvalg?

Nei.

Er du kommet til en øde plass, eller helt ok?

Jeg var nok ganske heldig, og havnet i en forstad av den 3. største byen i Michigan. Det er mennesker på alle kanter, 5 minutter til kjøpesenter/kino og 15 minutter til downtown Grand Rapids. Skolen ligger en kort 5 minutters kjøretur unna, eller ca 20 minutter å gå.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits