10 ting om deg selv

 1. Jeg vil helst vite alt i verden, og lar aldri en sjanse til å lære noe nytt gå fra meg.
  Jeg vil vite hva som skjer, og hvorfor. Språk er min lidenskap. Det handler likevel ikke alltid om å være et faktageni, men også om å bli klok på seg selv og andre abstrakte saker. Forståelse.

 2. Jeg diskuterer gjerne.
  Derimot blir jeg veldig irritert dersom jeg diskuterer med noen som ikke begrunner meningene sine og/eller viser vilje til å akseptere eller sette seg inn i andre synspunkt enn sitt eget. Målet med en god diskusjon skal være å skape forståelse, i noen tilfeller komme frem til en felles løsning, eller i det minste akseptere hverandres ståsted. Hvis ikke er det en krangel, og det unngår jeg helst.

 3. Jeg er spontan, men ikke ugjennomtenkt.
  Jeg dveler sjelden særlig lenge ved en problemstilling før jeg tar en beslutning, men jeg bestemmer meg heller ikke før jeg er sikker på at jeg gjør det jeg tror er det riktige.

 4. Jeg koser meg med matlagning og eksperimentering, men bare hvis jeg kan lage mat til noen. 
  Er jeg hjemme alene og skal finne noe å spise, ender jeg vanligvis opp med noe enkelt som for eksempel makaroni, knekkebrød, eller ingenting i det hele tatt. 5. Jeg er litt for glad i sjokolade, men klarer meg helt fint uten andre søtsaker. 
  Bortsett fra berlinerboller; de lever heller ikke trygt hos meg.

 6. Jeg vet ikke helt hvor jeg er fra. 
  Jeg vokste opp og har besteforeldre i Akershus, mamma i Østfold, pappa i Hedmark, bor i USA og "hører til" på familiestedet i Hordaland.

 7. Det plager meg å smekke insekter.
  Jeg bærer dem heller levende ut, eller får noen andre til å gjøre det hvis det er en edderkopp.

 8. Jeg har et sterkt konkurranseinnstinkt, 
  men ikke i sport, for der klarer jeg ikke å hevde meg uansett. 

 9. Jeg har vokst opp med dyr.
  Jeg og min familie har/har hatt diverse hester, hunder, katter, kaniner, marsvin, sauer/kopplam, kuer, høns, pinnedyr og fisker. I tillegg ønsket jeg meg alltid hetterotte og minigris, men der satte mamma ned foten.

 10. Jeg er heldig. 
  Jeg har mat, klær, tak over hodet, verdens beste familie og alle muligheter foran meg. Jeg har lært at jeg er én av relativt få!

3 kommentarer

Helene

23.11.2010 kl.04:38

Pent bilde av deg :)

Jenny

23.11.2010 kl.13:25

Oi, så mange dyr du har hatt!

Talie

23.11.2010 kl.16:50

Nå har jeg kåret ukas toppliste, dropp innom bloggen min og se om det ble deg!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits