Billig goes nesten gratis

I dag er det som sagt Black Friday, som rett og slett er en dag der butikkene åpner grytidlig og har massevis av supertilbud. Kjøpesenteret åpnet midnatt, så i stedet for å legge oss dro jeg og noen andre jenter på shopping. Da vi kom dit kvart på tolv var det masse folk som sto i kø utenfor ulike butikker. Da det åpnet var det helt vilt, folk stormet inn og løp rundt for å sikre seg de beste tilbudene. Kjøpesenteret var riktignok ikke det verste; utenfor butikker som Target, Toys 'R' Us, Best Buy osv (varehus) hadde folk stått i kø i timesvis i vinterkulden - noen hadde til og med ligget i telt siden natten før Thanksgiving!

Jeg fikk kjøpt meg endel fint og rimelig! Blant annet varme klær, et par kjoler, sko og noen julegaver. I én av butikkene sto jeg faktisk i kø i 1,5 time. Det var egentlig ganske unødvendig siden jeg bare skulle kjøpe meg en genser og en tights der, men da jeg innså at det kom til å bli mye venting i den køen hadde jeg allerede stått der i 15 minutter, så jeg tenkte at jeg kunne jo like godt stå der.

Da jeg kom hjem klokken åtte i dag tidlig var gikk jeg rett og la meg og våknet ikke før halv to. Tror aldri jeg har sovet så langt ut på dagen før!

Forresten har jeg klipt meg:

Ciao!:-)

3 kommentarer

Emilie Mikalsen.

26.11.2010 kl.21:01

Så bra du fikk kjøpt noe da :D Fin du ble på håret ^^

madelenny

26.11.2010 kl.22:17

fint bilde:)

Anette

26.11.2010 kl.22:27

Åh, heldig! :)

Du var utrolig fin på håret!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits