10 ønsker

 1. At alt og alle hjemme er i god behold når jeg kommer tilbake til Norge
  Hold dere friske og raske, folkens!

 2. Å bli flink til å synge
  Noe jeg absolutt ikke er. Fordi sang er fint og fordi det er fint å være flink til noe. Like flink som deg, Mormor. ;-)

 3. Å reise
  Da mener jeg ikke reise til syden hele tiden, men å oppleve forskjellige verdenshjørner og kulturer. Likevel, en sydentur i ny og ne hadde ikke vært å forakte. Jeg er utrolig heldig som er godt på vei allerede!


  Det eneste bildet jeg kunne finne fra en utenlandsreise i farta. England 2006, da jeg tilbrakte til sammen 4 uker på hesteryggen. 

 4. Å sitte på en koselig kafé, spise en påsmurt baguett og få servert kaffe i en ekte kaffekopp.
  Jeg er så lei av junk og take-away pappkrus. 

 5. Noen ekstra timer i døgnet.
  Dette trenger vel igrunnen ingen nærmere forklaring. 

 6. Et helikopter 
  Slik kan jeg fly hvor jeg vil, når jeg vil, og slippe å kjøre så himla mye buss. Hvis noen skulle finne på å gi meg et, så helst et sånt ekstremhelikopter som kan fly mellom Norge og USA også, da, hvis det finnes. Etterhvert kan jeg leie ut helikopteret mitt, og etter en stund vil jeg fått råd til enda fler helikoptre å leie ut. Senere kan jeg også avansere til fly, og vips har jeg mitt eget flyselskap. Med helikoptre som spesialitet da, selvfølgelig!

 7. Rjomagraut/rømmegrøt til jul
  I dag ble jeg nesten lurt til å tro at noen hadde laget det, siden det luktet rømmegrøt i hele huset. Men bare nesten. Jeg savner det, og det er så godt!

 8. Å kunne gjøre en forskjell
  Jeg håper at  jeg uansett hvilken retning livet mitt tar kan gjøre en forskjell og bety noe for noen. 

 9. Langt, sunt hår
  Dette er kanskje litt overfladisk, men jeg gleder meg til håret mitt (forhåpentligvis) blir lenger. Jeg skulle også ønske det var litt friskere, for selv om jeg nesten aldri retter det og prøver å pleie det så godt jeg kan, vil det ikke slutte å være tørt, porøst og flisete. 


 10. Fred & sånn
  Jeg er jo tross alt blond. Daah :-)


Har dere forresten hørt om det som har skjedd i England, med to norske utvekslingsstudenter som er pågrepet og mistenkt for å lage bomber? For meg som selv er utvekslingsstudent virker det helt absurd. Jeg klarer engang ikke å forestille meg hvordan det ville vært å bli arrestert av lokalt politi mistenkt for ...å lage bomber? For en situasjon! Jeg er spent på hvilken vending dette tar.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10019536

Hva ønsker du? :-)

8 kommentarer

Marte

27.11.2010 kl.07:01

Liker ideen med helikopteret!

Synne

27.11.2010 kl.11:42

Jeg bor 20 min unna Cambridge som utveklsingsstudent selv, det er helt snålt å tenke på at slikt kan skje! Men såvidt jeg forsto trodde politiet det kan ha vært en misforståelse :) Men like vel, snåle greier!

Fine ønsker forresten:)

¢¾ E M I L I E

27.11.2010 kl.12:33

lengre hår:D hah

Live(t)

27.11.2010 kl.13:45

Vi skal reise (mer) sammen og helt klart sitte på (mange) koselige kafeer og spise påsmurte baguetter mens vi drikker kaffe av ordentlige kaffekopper sammen. Jeg kan dessverre ikke love deg fred på jord eller noen ekstra timer i døgnet, og jeg har ikke råd til et helikopter, men jeg er helt sikker på at du kommer til å gjøre en forskjell og du betyr allerede mye for mange (inkludert meg).

:)

STINE

27.11.2010 kl.15:09

Hadde ikke hatt noe i mot å hatt en fin sang stemme jeg heller! haha, du er så pen :-D

Lars Volden

27.11.2010 kl.19:08

Jeg er Norsk utvekslingsstudent på 17 år ved Cambridge, England, så var litt rart å lese om de bombegreiene. Du er kjempe flink til å blogge! Skjønner ikke hvordan du finner ting å blogge om. Personlig begynner jeg å gå litt tom. :)

Ellen

27.11.2010 kl.21:16

Du betyr mye for mange, og uendelig mye for meg!! Og det vil du helt sikkert gjøre så lenge du lever - og lenger enn det :-)

Mitt ønske er at du får en fantastisk jul og da sommeren kommer og du lander i Norge sitter du igjen med masse gode minner og erfaringer fra USA som du tar med deg videre i livet :-)

Stoooooooooooooooor Klem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Johanne Grov

02.12.2010 kl.21:36

Haha, de bor egentlig i Tromsø. Vet hvem det er og har snakket med dem en eller to ganger. Små flaut at det måtte være noen fra Tromsø...

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits