10 ting du ikke klarer deg uten

 1. Tannbørste
  Jeg klarer ikke å la være å pusse tennene, og gjør det alt for mye. I går pusset jeg dem tre ganger på en time midt på dagen bare fordi jeg måtte.

 2. Laptopen min og internett
  Min portal til verden, som jeg bruker alt for mye. Jeg klarer meg fint uten TV og mobil, men føler meg helt lost uten PC. Dessuten har jeg lært så mye av internett opp gjennom årene, på forskjellige måter, blant annet engelsk, svensk, litt fransk, markedsføring, diverse foto, bedriftsetablering, finans, journalistikk og HTML/CSS. Jeg kan mye om noe og lite om annet, men poenget er at det er grenseløst. Jeg er også avhengig av Facebook. Trist, men sant...

 3. Svart kaffe
  Jeg elsker kaffe og har alltid gjort det. Tross alle advarsler om de fatale bivirkningene av koffein i ung alder har jeg verken blitt kortvokst eller fått gule tenner. Amerikanere kan virkelig ikke brygge kaffe. Den er utvannet, og gruten er ofte smakssatt som for eksempel den meget populære "French Vanilla".  Jeg har tatt saken i egne hender, og nå befinner det seg endelig dark roasted i huset. Et pluss er at jeg får ha den for meg selv, siden ingen andre her liker kaffe slik kaffe skal være.

 4. Kamera
  Jeg elsker å ta bilder, enten det bare er for å eksperimentere med fotokunst eller for å dokumentere. 5. En veske
  Jeg tar alltid med meg alt for mye, over alt. Iblant slipper fornuften til, og jeg innser at jeg virkelig ikke trenger alle sakene. Da sørger jeg for å velge en liten veske, slik at jeg ikke får plass. Jeg klarer ikke la vær å fylle opp.

 6. Flybilletter Grand Rapids - Oslo 11. juni 2011
  Jeg må jo hjem. Som jeg gleder meg!

 7. Hestesport
  Jeg får abstinenser uten, nesten. Jeg savner å være involvert i hesten min.

 8. Jobb
  Jeg er veldig glad i å jobbe. Da gjør jeg nytte for meg, jeg kan slippe å forholde meg til alt annet for en liten periode, jeg blir bedre på ting og lærer noe nytt hele tiden. Uansett hva det er lærer jeg det mer enn gjerne. Man vet aldri hva man får bruk for, enten det handler om oljeskift eller korrekt bruk av dekketøy. Dessuten er jeg jo ute etter å gjøre en best mulig jobb, noe som er mye lettere hvis man setter seg ordentlig inn i ting!

 9. Hårstrikk
  Jeg har oppsatt hår altfor ofte, og hvis jeg for en gangs skyld går med løst hår, så ender det opp i strikk i løpet av dagen stort sett uansett.

 10. Perleanhenget mitt
  Jeg fikk et smykke av Besto for noen år tilbake, og her er ting som det så utrolig viktig. Jeg har det på meg omtrent hele tiden, og hver gang jeg ser meg i speilet minner det meg om alle jeg er glad i. :-)

Denne midnattsshoppingen tok virkelig knekken på døgnrytmen min. Jeg har jo omtrent jetlag. Det er dessuten helt vilt å tenke på at klokken nesten er åtte om morgenen i Norge nå, og jeg har enda ikke lagt meg...

NÅ er det natta. God morgen! :-)

2 kommentarer

Anna Lindbach

28.11.2010 kl.22:22

Jeg er dessverre også avhengig av facebook.. Og ridning er noe jeg savner veldig. Sluttet å ri for snart 2 måneder siden, men vil begynne igjen. Har funnet meg en hest jeg skal ri i juletida og gleder meg masse! :)

Kjempefin blogg forresten!

AMANDA

29.11.2010 kl.07:26

heh, gleder meg til å komme hjem jeg også. men det er småhemmelig ...

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits