Rett opp og ned

I dag skulle jeg egentlig skrevet 5 sider om global markedsføring. Jeg skulle ha tatt en joggetur og sjekket banken, men DnB Nor vil uansett ikke slippe meg inn. Jeg finnes visst ikke, jeg må ha fjernet meg, endret navn eller midlertidig flyttet som følge av deres oppdateringer i natt. Det er ihvertfall det de prøver å fortelle meg. Jeg skulle ha vasket gulvet, selv om jeg i det minste fikk ryddet bort alt det deprimerende rotet som har omgitt meg de siste dagene. Min kjære venn Google Chrome har vendt ryggen til meg, og jeg må ta til takke med Firefox og Internet Explorer, som er like trege begge to. I går glemte jeg mobiltelefonen min i en butikk, og da jeg endelig fant den igjen hos Mall Security hadde noen brukt opp alle de 10 dollarene jeg hadde på kortet.

Det sies at et år på utveksling er en følelsesmessig berg- og dalbane, noe jeg saktens kan skrive under på. I takt med alle de fantastiske opplevelsene man får slår også hjemlengselen til, eller for min del akkurat nå, følelsen av å være rimelig lei av vertslandet. Det å våkne opp første søndag i advent, ikke til en koselig familiefrokost, tente lys og julestemning, men med tærne utenfor sengen i et iskaldt rom og 6 nye måneder borte fra alt det jeg savner så inderlig gjorde vel ikke situasjonen så mye bedre. Det er 27 uker, eller 194 dager, igjen, 27 uker som inneholder jul i Rosendal, nyttårsaften, påske, 17. mai og konfirmasjonen til (store) lillesøster. Men ikke for meg, da...

Beklager at dette innlegget ble så utrolig deprimerende, men jeg måtte bare få det ut. I dag skulle jeg egentlig skrive om 10 ting som inspirerer meg, men jeg tror det får vente til i morgen. Jeg føler meg rett og slett ikke særlig inspirert akkurat nå.


Chicago O'Hare Intl. Airport, 6. september 2010.

7 kommentarer

Navn

29.11.2010 kl.01:11

Hei kan du stemme på kjæresten min i en konkurranse som Chess arrangerer? Hun er i finalen og konkurransen avsluttes i dag. Hun har virkelig lyst til å vinne dette. Hadde vært kjempe fint om du hadde tatt deg tid, tar deg bare to sekunder. Vet at det er irriterende å få spam, men vi trenger all den hjelpen vi kan få.

Her stemmer du: http://bloggover.chess.no/blogger/rebecca-heldal/

Du kan også legge igjen et innlegg sånn at flere stemmer:)

marthe i florida

29.11.2010 kl.01:16

Vet akkurat hvordan du har det. Har vært ganske down i det siste jeg også..

Marte

29.11.2010 kl.03:06

det føles utrolig godt å skrive det ned.. Skulle gjerne ha våknet opp til familiefrokost jeg også..

Hilde

29.11.2010 kl.04:01

skjønner hva du mener med berg og dalbanen!

Emilie Mikalsen.

29.11.2010 kl.07:15

Huff. Er jo ikke meningen at man skal lengte hjem og savne de der hjemme når du er på utveksling. Jeg skjønner veldig godt at du til tider vil hjem, sikkert spesielt til jul. Men det er dette året du får oppleve, du får oppleve hvoran amerika feirer jul, hvordan amerikanere lever! Det er noe du burde virkelig nyte, fordi det er kun dette året du får på å utforske. Og bare tenk på alt du kan få oppleve i amerika: prom, american football games, road trip graduation! Så mye jeg gjerne skulle opplevd, men jeg har ikke mulighet til å drå til USA et år, på grunn av min sykdoms tilstand. Så tenk positivt og tenk på alt det positive :D :D

Ellen

29.11.2010 kl.17:36

Mange varme klemmer til ei fantastisk jente!!!!!!!!!!!!!!

Marie

29.11.2010 kl.18:18

Hei!

Har nettopp begynt å lese bloggen din, liker den veldig godt! Jeg syntes så synd på deg at jeg lagde en liten trøste liste på spotify til deg. LINKEN: http://open.spotify.com/user/heimarie/playlist/5nRddRHdbUlTVpFvKGi7gm

Du må kopiere og lime inn der du skriver inn nettadressene.

Jeg synes i hvertfall at musikk hjelper hvis man har det litt vanskelig... Sangene på lista er sanger jeg synes er veldig fine for øyeblikket..

Ojj, kansje du ikke har spotify? Her er link til å få det: https://www.spotify.com/no/get-spotify/go/open#1

Håper det hjelper litt, og lykke til videre!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits