Pistons vs. Magic Basketball game!

I går dro jeg til Detroit med BPA fra skolen, for å delta på et seminar og se kampen mellom Detroit Pistons og Orlando Magic. Seminaret var greit, ganske langtekkelig, men de hadde også underholdning og sånt, så det var bra. Dagen begynte med skole til klokken 11, og så tok vi bussen i 2,5 timer til stadion.

Det var en NBA kamp, og stemningen var helt vill. Jeg tror dette må være det mest amerikanske sportsarrangementet jeg har opplevd. Under spillernes oppvarming var banen stapp full av folk. Selvfølgelig spillerne, men også en mengde trenere, barn, maskoter og andre funksjonærer, i tillegg til reportere og film-menn. Litt før det skulle begynne fjernet alle seg, men alle satte seg liksom bare rett utenfor banens grenser, så det så fremdeles veldig fullt ut der nede. Det hele begynte med et åpningsshow, det var utrolig bra og inneholdt drumline, cheerleadere, flight crew (akrobater), dans, lys ++, i tillegg hadde de en flammeblåser inne i hallen som en del av showet. De hadde også en diger "ballong" replika av maskoten sin, som var fjernstyrt slik at de kunne fly den rundt i hallen! Den hadde propeller under og fløy rundt i alle pausene. Så begynte kampen, 4x12 minutter: Det var to lange timeouts i hvert quarter, og hver gang dommeren blåste ble banen igjen full av cheerleadere, reportere og kameramenn. Det var en utrolig opplevelse!Jeg måtte jo kjøpe en finger! Capsen fikk vi gratis fordi vi hadde billett.

Kayla og Rachel.
Meg og Eva.


Den flyvende maskoten. Legg merke til propellene!

"The Pyro"


På bussen hjem! Var ikke hjemme før i 2-tiden.

5 kommentarer

life of wishes

04.12.2010 kl.18:50

så gøy!

Lisbet

04.12.2010 kl.20:22

Så mye gøy du får oppleve!!!

Emilie i USA

04.12.2010 kl.20:40

lisbet: det er det ingen tvil om :-)

Emilie Mikalsen.

04.12.2010 kl.21:48

Så utrolig kult! Har alltid hatt lyst til å se på amerikansk basketball kamp! :D (ser litt for mye på one tree hill, hehe)

ingrid

04.12.2010 kl.22:41

så gøy ut :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits