Dette er til dere

I dag gikk statistikken opp 64 %, etter at jeg skrev et premie-innlegg om.... pannekaker? Kanskje jeg skal gjøre det litt oftere. ;-) Neida, jeg kommer nok ikke til å benytte meg av pannekake-trikset så mye, men det er veldig gøy å blogge når jeg får så mye positiv respons som nå.

Jeg blir glad når jeg åpner innboksen, og det ligger koselige mailer der fra blogglesere, når folk forteller meg hvor gøy de synes det er å lese, eller gir meg komplimenter for skrivingen, for eksempel, eller når jeg er nede i en berg og dal-bane, ender opp med noen heller mismodige innlegg, og folk kommer med støtte og oppmuntring. Det inspirerer meg, ihvertfall! Selv om bloggen i bunn og grunn ble opprettet på grunn av USA, er det mye morsommere å blogge når noen leser. Så: tusen takk til alle dere :-)Så har jeg to tema jeg ikke må glemme å skrive om. Huskeliste:

♥ Betalingskort (Visa!)
♥ Klær og stil blant teenagers

I dag har jeg endelig fått handlet resten av julegavene, og litt annet småtteri. Kanskje jeg skal blogge om hva jeg har kjøpt? Hm. Det blir vel muligens litt vel rosa.

- Emmie

3 kommentarer

Marit ♥

09.12.2010 kl.06:38

Oj, kjempefint design! :)

Amanda i USA

09.12.2010 kl.06:41

åå, jeg skjønner.. bare til å spørre. håper det går bedre etterhvert eller at du får bytta :- )

Ida Øien

09.12.2010 kl.09:45

bra at du har fått mange lesere da! :D enig at det er morsommere når man har lesere

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits