Første basketkamp

På tirsdag skulle guttene spille sin første basketballkamp denne sesongen, og det var jo også min aller første high-school kamp i basket noen sinne. Rachel og Preston plukket meg opp, og så dro vi for å skrike oss hese. Det var veldig gøy. Jeg sto i "senior front row" med de andre, noe som innebærer at du må cheere på laget hele tiden, eller boo-e i tilfelle det andre laget gjør det bra. Stemningen var i taket.

Kampen var spennende. I første omgang endte vi under med 20 points, så jeg forberedte meg på en times gjesping. Tro det eller ei, men på mirakuløst vis tok vi igjen South Christian, som var det andre laget, og plutselig ledet vi med ti poeng. Selvsikre som vi er ble jo naturligvis alle supporterne rimelig kjepphøye med én gang, men de fikk jekket seg ned et par hakk da vi igjen ble rundtspilt i 4. omgang, og måtte se oss slått av bortelaget.

Wyoming Park vs. South Christian


Rachel og Megan

5 kommentarer

Marie

10.12.2010 kl.18:12

Får litt sånn one tree hill stemning : )

Ingrid

10.12.2010 kl.18:19

enig med marie, bildene fikk meg til å tenke på one tree hill :- )
så kult :-)

Nat <3

10.12.2010 kl.23:58

Jeg virkelig liker bloggen din, du skriver alltid bra og spennende ! Ikke tvil om at jeg kommer innom flere ganger om dagen ! <3

Spennende kamp ! :D ser veldig morsomt ut ! Vil også være der å oppleve sånne ting <3

Emilie i USA

11.12.2010 kl.03:39

Nat: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits