Pep-Assembly & JULEFERIE!

Jeg har vel egentlig glemt å nevne det, men hele denne uken har vi hatt spirit week for å lade opp til juleferien! Det har altså gått ut på at vi har hatt en temadag hver dag og kledd oss ut. Mandag: Pysjamas-dag, Tirsdag: White and blue-day (skolens farger), Onsdag: Winter Apparel (tåpelig, det er jo vinter...?), Torsdag: Holiday hat og i dag Red and Green-day. Jeg kledde meg etter temaet alle dager unntatt i dag, for jeg hadde ikke noe rødt og grønt og jeg var rett og slett ikke klar over hvor seriøs denne rød og grønn-dagen var! Det er liksom ikke snakk om å bare ha på seg en grønn genser eller røde sokker, her snakker vi gjennomført. Siden jeg ikke hadde på meg "riktige klær" ble jeg heller flittig brukt som fotograf - jeg er kjent for kameraet mitt. Folk kommer bort og bare "ta bilde, ta bilde!!!!!!! facebook, right? ;-)" hele tiden.


Søte alvejenter


Navnløs & Mr. mexican.. ;)

Alle timene var kortet ned med fem minutter, og den oppsparte tiden gikk med til pep-assembly i gymsalen de siste 50 minuttene. Her går det nemlig ikke an å hoppe over en time - det skal være likt for alle, så vi tar heller fem minutter av hver gjennom hele dagen.

Assemblyet besto av bandmusikk og alvedans. Guttene hadde kledd seg ut og danset seg inn i hjertene våre. Jeg filmet dansen, så jeg kan poste den hvis jeg får tid en dag. Stemningen sto i taket, og det var rett og slett kjempegøy. SPIRIT! :-)


Santa and some of his helpers.

Det hele ble avsluttet med at julenissen skulle dele ut gaver. Det var da slik at du kunne levere inn en gave, si hvem den var til, og under assemblyet ble den delt ut til vedkommende. Selvfølgelig var alt på spøk - blant annet var det en jente som fikk en høyhalset genser. Kan dere gjette hvorfor? Hun er kjent for sin ekstremt vulgære utringning. ;-)

Med det sier jeg bare....

 

JULEFERIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 

ps. Minner om spørrerunde her. Begynner å svare i morgen, tror jeg!

8 kommentarer

runa - legg meg til som venn

18.12.2010 kl.11:33

så gøy!:D

Emilie Mikalsen.

18.12.2010 kl.12:14

Så utrolig kult!! :D

ida

18.12.2010 kl.12:54

ja post videoen :D

mariemidtlid

18.12.2010 kl.12:55

så morsomt ut:)

Kornelia

18.12.2010 kl.14:44

Hei :) Jeg har tenkt på å ta utveksling i utlandet, kanskje USA. Har dere mye lekser? Jeg har sett rundt på bloggene til forskjellige folk og det ser ut som de hele tiden skriver en innlevering eller leser på noe. Har karakterene dine blitt dårligere i USA og er faga vanskeligere?

Eirin

18.12.2010 kl.19:50

Ooh, mr. mexican ;) neida, men så gøy ut! :D

Ingrid

18.12.2010 kl.22:04

Haha, tenkte det samme som Eirin.. han ene var kjekk

:D så gøy ut da

norazz. - kommenter!

18.12.2010 kl.23:47

fin blogg :)

sjekk min blogg!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits