Diverse oppramsing av mine gjøremål... spennende lesestoff

Var på hytten igjen i helgen, og tiden har stort sett gått med til å ligge under det elektriske varmeteppet (jepp, du leste riktig) med en bok, mat, xbox eller rett og slett lukkede øyne. På lørdag dro vi på tur med snøscooterne. Jeg og fem andre kjørte hver vår scooter på tur inn til sentrum av stedet der hytten ligger, der vi skulle spise middag. Det var små veier på kryss og tvers i skogen, akkurat som bilveier bare i mindre skala, det var skiltet og alt mulig (aner ikke om det finnes noe lignende i Norge). Spesielt koselig var det å kjøre hjem igjen, for da var det mørkt. Tror det var ca 40 minutter hver vei.

Da vi kom hjem i kveld hoppet vi i bolebadet for å se på Superbowl. Etter en 20 minutters tid følte jeg meg rimelig skrukkete, og siden jeg er dritt lei av amerikansk fotball etter å ha stilt trofast opp på hver eneste skolekamp i høst droppet jeg resten av kampen. Fikk bare med meg at Packers vant til slutt.

Slenger med det eneste bildet som lå på kameraet mitt. Diet Snapple er digg, og det er digg at familien kjøper dem på brusbrett. :-)

3 kommentarer

Emilie Mikalsen.

07.02.2011 kl.07:08

Hørtes koselig ut å være på hytta da og bare slappe av :D

Lisbet

07.02.2011 kl.08:12

Det høres ut som om du har det prima! Langt fra hyttestandarden på Tunhovd!

Ingrid

07.02.2011 kl.12:08

SNAPPLE ER GODT!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits