Happy Valentine

Så i dag er det jo selveste valentine, noe som er ganske stort her i USA. Du blir minnet på det over alt liksom, og folk "feiret" det på en måte. Min var ikke så veldig spesiell, jeg dro først på "thrift shopping" (secondhand-shopping) med Marissa og Nikki. Se på den nydelige nattkjolen M kjøpte seg:

LOL...... neida, men jeg fant faktisk en god del fint, sikkert rundt 10 forskjellige ting, og gjett hvor mye alt kostet til sammen? 14 kroner!!! SICK

Dro hjem i 5-tiden, og begynte kvelden med å rydde ut av kjøleskapet (på eget initiativ). Var seriøst ting der som gikk ut i 2008, så jeg ryddet ut av alt, vasket det og satte inn ting på en organisert  måte. :p Klarte ikke dy meg. Ikke misforstå, familien er ikke ekle eller noe. De har bare alt for mye mat og glemmer å sjekke hva de har før de drar for å handle.

Senere kom Rachel over. Vi spiste pizza, spilte spill med familien (Pictionary Man, latterfaktor 100) og hoppet i boblebadet med Family Guy før vi avsluttet kvelden med filmen "Duplex" (merkelig..) Smash! og Melkesjokolade.

Enda en fridag i morgen, så nå skal vi legge oss og sove lengeeee. Natta USA, god morgen Norge :-)3 kommentarer

Emilie Mikalsen.

15.02.2011 kl.09:15

Hørtes ut som en bra dag det da! Digg med boblebad og smash! :D

Hilde

15.02.2011 kl.22:45

kan du ikke legge ut ei spillelist med musikk du hører på nå ?:)

Emilie i USA

16.02.2011 kl.03:29

Hilde: Det kan jeg prøve å få til :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits