For ett år siden

For 367 dager siden kom denne bloggen til verden. Da var nemlig det meste i boks for at utvekslingsåret mitt skulle bli til virkelighet, og jeg begynte så smått å oppdatere familien på andre kanter av kongeriket Norge om prosessen frem mot avreise. Det er helt sykt å tenke på at det allerede er et år siden jeg hadde sendt inn alle de umenneskelige mengdene papirer som skulle til, og egentlig bare ventet på familie!  Og nå er det hele nesten over, allerede, det er bare rundt 3 små måneder igjen av utvekslingen.

Jeg husker den 5. uken jeg var her veldig godt. Den var helt forferdelig, og jeg ville egentlig bare reise hjem, jeg kunne virkelig ikke fatte hvordan jeg skulle klare meg gjennom 8 måneder til her borte. Det er altså nesten et halvt år siden. Når jeg tenker tilbake spør jeg meg selv hvor det siste året egentlig har blitt av? Det sies at man merker tiden går fortere når man blir eldre, jeg må nærme meg 90 eller noe, for dette tempoet klarer jeg nesten ikke holde følge med. Forhåpentligvis avtar hastigheten litt når jeg kommer hjem. Jeg vil nyte denne sommeren, og ikke stresse fordi jeg ikke har tid. Aller først skal jeg nyte den siste tiden her, for ja, "den siste tiden" har helt klart begynt!  4. og siste kvartal i skoleåret begynner om bare fire uker, og våren, den "siste" årstiden min her, er rett rundt hjørnet. Utrolig hvor mye jeg har vokst på dette oppholdet, jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk muligheten og anbefaler alle som kan å gjøre noe lignende!

Nok mimring for i dag, nå skal jeg studere psykologi resten av kvelden.... og kanskje game litt. Hehe ;)


Dette er de fine doene på skolen. og meg da. Fargerikt og friskt, ja, det har visst noe med sikkerhet og gjøre. Alt er sinnsykt sikkert her. Så hvis noen var bekymret for meg, no worries.

Smask, people ;*

 

EDIT: Uæææææ, nok en og/å feil! Og denne gangen tok det meg to timer å oppdage den.. Hjelp

13 kommentarer

Emilie Mikalsen.

23.02.2011 kl.23:01

Det må være ganske sykt å tenke på ja.. men utrolig hvor mange opplevelser du har vært med på og hvor utrolig sterk du har blitt som person under oppholdet, og hvor mye du har vokst som person :D

Jeg skulle gjerne dratt et år til USA (eller 10 måneder) men på grunn av at jeg har hjerteproblemer får jeg ikke lov. Men tvillingsøsteren min skal reise nå til sommeren (hvis søknaden blir godkjent)men det gjør den nok :D

Utveksling

24.02.2011 kl.00:01

Du skriver utrolig bra og fengende! Liker bloggen din, gleder meg til det blir min tur til høsten :-D

24.02.2011 kl.02:28

Utrolig bra skrevet : ) og du er kjempe pen!

marte

24.02.2011 kl.05:24

Det er så sykt utrolig å tenke på, men også veldig kult! Kan heller ikke tro at det er 4 mnd igjen her :-O Hvor har tiden blitt av?
Haha virka utrolig gøy! Skal til USA enten neste år eller åre etter der og studere! :D

SV: Haha kan ikke bli mer enig! :D

Lina

24.02.2011 kl.09:34

Tiden går sykt fort på utveksling. Søstra mi var på utveksling til England for snart fem år siden, og det året gikk helt fantastisk fort! Plutselig var hun hjemme igjen ;p Gleder meg til min tur i høst jeg også ;)

Sunniva

24.02.2011 kl.10:22

Kjempe fin blogg :)
kjempe kul blogg! Det hade vært kult å hatt vært utvekslingsstudent i USA ja :P
Fin blogg! :-)
Du er utrolig heldig, som er utvekslingstudent i Usa. Det har jeg også lyst til å bli!! :)

Marie

24.02.2011 kl.13:39

Kjempe bra skrevet, gøy å lese :)
bra skrevet da :) !

takk for at du kommenterte innom, jeg likte veeeeeldig headeren din! :)

sofie knudsen

24.02.2011 kl.18:07

UTROLIG FIN BLOGG!!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits