Smørfint

Jeg er bare nødt til å vise dere bordsmøret vårt. Ja, dette er smørboksen som er fremme ved hvert måltid, akkurat som brelett/bremykt/vita hjertegod eller hva det enn er dere bruker. Det er en helt sinnsyk størrelse, og bare denne boksen i seg selv burde vel si nok om hvorfor mange amerikanere kanskje har litt for mye rundt belteområdet!

Land Lakes Fresh Buttery Taste Spread:

Yoghurt og Rømme fikk bli med på photoshooten for å ha noe å sammenligne med. Boksen til høyre er vel omtrent som en vanlig pakke smør, og yoghurten til venstre er en helt vanlig yoghurt. Jeg sier det igjen, sinnsykt... Noen som klarer å tippe vekten? Nesten 2.5 kg!! og ja, dette er en husholdningspakke.

4 kommentarer

♥ Charlotte.

26.02.2011 kl.18:11

oij!

26.02.2011 kl.19:37

hahaha sykt!

Mathilde

26.02.2011 kl.21:33

omg :o

Hannah Christine

27.02.2011 kl.13:26

Haha, amerikanere er noe for seg selv!

Sv: Det spørsmålet har jeg fått en god del ganger. Planen var California i flere år, men etter at jeg besøkte USA i sommer, forelsket jeg meg helt i Washington og byene i den staten. Syns menneskene er så utrolig hyggelig der, og av alle stedene jeg besøkte i USA, trivdes jeg best her. Så er nok derfor jeg valgte statsgaranti på den staten! :) Hihi, ja, jeg gleder meg! Haha, får jaggu håpe det, for jeg er colaman :p

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits