Lady Gaga live i kveld!

Hei folkens!

Dette har jeg helt glemt å fortelle dere, men i kveld skal jeg på LADY GAGA-konsert med Martine! Hun kommer til byen vår (Grand Rapids) som en del av hennes Monster Ball Tour, og vi sikret oss billetter for lenge siden. Det er helt sykt at vi faktisk skal. Vi bestilte nemlig for 5 måneder siden, og da virket det uendelig lenge til. Tiden flyr her borte. Martine kommer hit i ettermiddag før vi stikker til sentrum litt senere for å spise. Gleder meg :D

Først skal jeg straks på skolen i noen timer for å ta ACT-testen. ACT er en stor prøve på skolen som er obligatorisk for alle elever i USA, man trenger den for å komme inn på college. De ville egentlig ikke la meg ta den, men etter 5,5 måneder med masing, masing og atter masing ga de endelig etter, og jeg får ta den sammen med juniorene denne uka. De er nemlig redd utvekslingsstudenter skal trekke ned snittene deres. I'll hopefully prove them wrong!

Snakkes :D

5 kommentarer

Isabell i USA

01.03.2011 kl.05:21

Så heldig du er da! Kos deg :)

Emilie Mikalsen.

01.03.2011 kl.07:08

Så sinnsykt kult!!! Kos deg. Og jeg tror ikke du vil trekke ned snittet dems..mange studenter i USA er dårlige på skolen.. hehe :)

Thea :)

01.03.2011 kl.08:24

Det er skikkelig bra, var på den i Oslo :D

Nina-Martine

01.03.2011 kl.13:51

Så gøy, så Lady Gaga live i Oslo i oktober, og det var helt fantastisk :D Er bare å glede deg!!!

01.03.2011 kl.23:10

Hvorfor ville du ta den prøven? Er ikke det stress?:)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits