Gaga, Ooh la la

Hola chicos :-) Det er helt rart at vi faktisk var konsert i går. Vi hadde liksom gledet oss i flere måneder, og så er det over på bare noen timer! Det var herlig uansett, og jeg er så utrolig glad for at vi faktisk bestemte oss for å dra i det hele tatt.

Martine skulle egentlig komme til meg så fort jeg sluttet på skolen siden hun hadde fri, heldiggrisen, men hun strandet på et sykehus i byen og kom seg ikke lenger. Selvfølgelig hadde jeg ikke mobil, så klokken ble halv fem før jeg fikk oppklart mysteriet om hvor hun var og kjørt for å hente henne. Med en delay på cirka 1,5 time fikk vi det utrolig travelt da vi kom hjem igjen, så vi fikset oss så fort vi kunne og dro tilbake til byen i løpet av en time.

Planen var å nyte et bedre måltid før vi satte kursen mot Van Andel Arena, men siden det var under én time til konserten startet og byen var fylt til randen av freaks (gaga-fans) var det lettere sagt enn gjort. Sjarmerende som vi er fikk vi smilt oss til et bord på en koselig italiensk restaurant som jeg egentlig har hatt lyst til å spise på lenge. En av de "ekte" restaurantene her, noe som er ganske sjeldent. Vi informerte waiteren vår om at vi hadde tidsfrist på tre kvarter, og fremragende service førte til at vi spaserte ut fra lokalene ca 45 minutter senere med et veldig godt måltid i magen. Jeg spiste penne med laks og kremet vodkasaus, nam!

Vi stresset over til konserthallen (vanskelig å stresse på 15 cm sko), men det var visst ingen grunn til bekymring. Scissor Sisters varmet nemlig opp i over en time etter at vi kom. De var greie, men høydepunktet var jo selvfølgelig.... LADY GAGAAAAA :D Trommehinnene mine hadde en nær-døden opplevelse idet sceneteppet gikk opp, har aldri hørt noe lignende skriking fra fans før! Den råeste damen jeg har sett kom ut på scenen, og holdt på i nesten 2 timer. Stemmen hennes var virkelig utrolig sterk i motsetning til mange artister som ofte oppleves verre live. Selve showet, kulissene etc var generelt veldig gjennomført. Må oppleves!
Nå skal jeg reise bort resten av helgen, vi skal på et resort oppe i nord. Tror det er internett der, vi snakkes!

4 kommentarer

Emilie Mikalsen.

04.03.2011 kl.07:09

Åh så sinnsykt kult! :D Fine bilder!

Ingeborg Gulla

04.03.2011 kl.11:02

sykt fett!

Mirjam

04.03.2011 kl.17:25

ÅÅÅÅ heldig!

Marie

06.03.2011 kl.15:37

Enig, Gaga MÅ sees! :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits