Smakebit rom familie bilder

Jeg hadde egentlig store planer om å vise dere rommet mitt i dag, men for øyeblikket ligner det mer på Hiroshima anno 1945 enn et soverom. Okei, men her er en sniktitt fra noen dager siden:

Det er veldig koselig, og jeg har seriøst redd sengen min hver dag siden jeg kom. HVER dag. Bra, eh? Det var en god vane jeg la meg til i det forrige huset siden jeg var nødt til å bruke sengen som stol hver ettermiddag og kveld.

Ellers er jeg i prosess recovery fra diverse mer eller mindre brutale fall i helgen. Det er virkelig ikke meningen å klage, men jeg kan ikke huske å ha vært så støl før! Kanskje ikke siden Ingrid W lurte meg til å ta skulderpress(?) en gang i fjor.... haha. Bare at nå er det i hele kroppen - unntatt leggene og lårene, logisk?!  Etter 5 timer på harde stoler i dag måtte jeg STÅ i 6. time, jeg klarte ikke sitte! Føles bra da, jeg har faktisk gjort noe.

Ok, nok syting. Her er de fantastiske forhold fra dag 1 nydelig portrettert:Not so much... overskyet hele tiden. Men den siste dagen var beyond fantastisk.

Her skulle jeg egentlig egentlig sette inn et bilde av familien, men tror jeg dropper det siden alle var i skiutstyr. Spesielt den ene broren hadde helt sikkert drept meg. Han hadde nemlig hjelmsveis på det bildet ;-)

Jeg bare tuller, bilde skal dere få! Her er mine to midlertidige brødre, Cameron (venstre) og Hayden.  Photoshop er min beste venn:) Sveisene er inspirert av Justin Bieber, så klart.Får vel slenge med et bilde av vertene også. Flotte mennesker:-) Michelle og Gordon.

Det var da familien jeg bor i nå, som i tillegg består av to ørkenrotter, Snowflake og Phoebe, samt vår alles kjære Rolf Magnus Roger Kjekken II.

Kisses!

3 kommentarer

Emilie Mikalsen.

08.03.2011 kl.07:16

Så fin bilder og veldig koselig rom! :D Søt familie!

Ingrid

08.03.2011 kl.12:08

Sinn-sykt-fint-rom.

AMANDA

10.03.2011 kl.03:08

så utrolig koselig :D

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits