Dritt lei

Unnskyld overskriften, men den er rett og slett veldig beskrivende for følelsen jeg sitter med akkurat nå, og denne bloggen blir nå offer for min frustrasjon.

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Jeg er så umotivert om dagen, og jeg aner ikke hvorfor. Dere vet når ALT er irriterende? Tror ikke jeg har hatt det sånn siden i fjor sommer, før jeg reiste fra Norge, kanskje... Noe som forsåvidt er en bra ting. Men nå, derimot. Kanskje fordi vi har brukt 6 uker på ett kapittel i økonomi, som jeg egentlig tok som privatist i fjor, fordi mattekarakteren min har droppet til A- pga USA´s vannvittige karaktersystem, fordi jeg har FIRE fag på timeplanen som jeg egentlig ikke trenger, eller fordi... nei jeg har ikke noen god grunn. Eller jo, eller nei. Jeg burde vel heller vært lettet fordi det kun er 2 mnd skole igjen(!!!!!!!!!!!!!) og det faktisk skjer veldig mye spennende fremover. Kanskje det bare er fordi jeg savner noen veldig mye. Hvis noen fra Norge har lyst, skype meg! Føler meg alene nå

Muntret opp meg selv ved å dra til senteret for å gjøre noen nødvendige ærend. Ja, jeg vet at jeg akkurat skrev jeg var der, men den gangen leverte jeg faktisk tilbake ting som jeg ikke følte for å ha likevel. Så samvittigheten er god, og det var jo nødvendig:)

Smask fra en irritert Emilie. Snakkes i et bedre humør

Har dere smakt svart tortillachips forresten? Det er digg, prøv.

7 kommentarer

AMANDA

16.03.2011 kl.05:58

kanskje du er i dårlig humør fordi du skal reise hjem ganske snart. leste et sted at det kunne skje.

jeg har ikke smakt svarte, men blå :)

Emilie Mikalsen.

16.03.2011 kl.07:06

Åh, hater når jeg har slike dager. Håper du blir i bedre humør snart :D

16.03.2011 kl.10:51

Skjønner at du kan bli irritert, stå på!

Emilie i USA

16.03.2011 kl.10:53

AMANDA: Ja, det kan jo hende, men jeg ser egentlig frem til å dra hjem, hehe :-) De var kanskje blå, veldig gode uansett!

AMANDA

16.03.2011 kl.15:28

ja, men tenker at man kanksje prøver å distansere seg litt fra folk der, sånn at det blir lettere å dra.

haha, ja da så ;P

Mathilde

16.03.2011 kl.19:31

Er skolen i amerika kjedeligere enn i norge?

Ida

16.03.2011 kl.20:07

Uff, det er fælt med slike dager. Spesielt når de går utover menneskene rundt en:/

Har ikke smakt svart tortillachips, men jeg har smakt blått potetgull. Oprahs favoritt, haha. Tror det heter Blue Kettlechips eller noe sånt.

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits