Wear green or get pinched

I går var det St. Patricks Day, og for dere som ikke vet hva det er, så har det noe med Irland å gjøre (nasjonaldagen?). Alt skal være grønt.; folk på skolen hadde kledd seg ut som grønne alver (glemte hele greia så fikk ikke tatt med meg kamera), vi spiste grønn mat og drakk grønne drikker. For å "feire" dagen hadde vi fondue til middag. Det var en first for meg, det er altså som sjokoladefondue bare at man dypper frukt i ost/hvitvin samt friterer kjøtt, reker, kylling og grønnsaker i en "frityrfondue". Nydelig.

Siden søsteren til "eks"vertssøsteren min (fra Brasil) er på besøk nå dro jeg på en restaurant på kvelden for å være med dem. Chelsea plukket meg opp i 8-tiden, og så møtte vi Clara, søsteren Alice, Aubrey og en venninne for å spise oss fete på dessert... USA har en greie for XXXXL porsjoner, så den eplepaien jeg spiste ble servert porsjonsvis, det vil si 1 pai pr. stk. Trodde jeg skulle sprekke.Det skjer egentlig ganske mye fremover. Har fullt program frem til 2. uken til april, og da begynner det å nærme seg hjemreise skremmende fort...

Ha en strålende helg i Norge :-)

 

Forresten PS!!!! Glemte å fortelle at jeg brukte sandaler i dag! 18. mars. Oh joy:)

4 kommentarer

Emilie Mikalsen.

18.03.2011 kl.22:49

Åh, så gøy! :D Heldig som kan gå med sandaler :D

May-Teresa

18.03.2011 kl.22:52

Så fin blogg du har! Skal prøve å følge deg videre :-)

Ingrid

18.03.2011 kl.23:01

Jeg kledde meg også i grønt på skolen idag :) Men ingen i Norge vet jo hva St. Patrick's Day er da. Bortsett fra meg, mener jeg... :)

Marie

19.03.2011 kl.10:48

Du er så heldig som har det varmt........

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits