Hei igjen

Denne uken har vært chill, og den kommer bare til å bli enda chillere fremover. Mandag og i går fløy forbi i en vind, med track-practice på mandag og i går tok vi bilder til alle sportene. Da jeg kom hjem stakk jeg til senteret med Rachel fordi vi skal på konkurranse denne helgen, og måtte kjøpe inn "bussiness appropriate attire" haha... Det var en koselig liten tur, og da jeg kom hjem i åtte-tiden var jeg så sliten at jeg gikk og la meg. Klokken åtte!! Sov helt til åtte i dag tidlig, er det ikke deilig å våkne tidlig OG ha sovet i 12 timer?!  Har ikke skole i dag siden læren min mente det var bedre å bli hjemme og bli frisk til helgen, så jeg slipper å snufse/hoste dommerne i fjeset.Jeg kom plutselig på at jeg kan bruke skype-kreditten min til fast-telefoner, så jeg ringte til Besto, som jeg ikke har snakket med i det hele tatt dette året fordi hun ikke har skype. Utrolig koselig og rørende, det var virkelig spesielt å snakke med noen jeg ikke har hørt i det hele tatt på så lenge. Etter det begynte jeg å bake boller. Boller <3 Har kun bakt boller her én gang, så det blir godt.

I morgen har vi bare halv dag, og fredag har jeg og de andre i BPA fri fordi vi skal dra på konkurransen vår. Neste uke er det skole i fire dager, og så har vi SPRING BREAK i en hel uke! Etter det er det kun 6 uker igjen på skolen. Can you believe it?

Nå venter jeg på at bolledeigen skal heve mens jeg koser meg med Spotify. Hva skulle jeg gjort uten, liksom :-)

7 kommentarer

Maiken

23.03.2011 kl.16:49

Søte bilder! :)

Emilie Mikalsen.

23.03.2011 kl.16:52

Heldig som har så mange chille dager! :D Kos deg med boller :D

Ingrid

23.03.2011 kl.17:18

Du har veldig fint hår :-)

Marie

23.03.2011 kl.18:32

Så heldig du er!

23.03.2011 kl.21:03

har du premium eller? mange som sier spotify ikke funker i usa ;$

Emilie i USA

23.03.2011 kl.23:45

Anonym: Nei, og det stemmer at det egentlig ikke virker i USA. Du kan ikke "reise" med spotify i mer enn to uker, dvs at det slutter å virke etter to uker i utlandet. Da må man få noen i Norge til å logge seg inn og ut, så virker det igjen. :-)

Anita og Lisa svarer alle!

24.03.2011 kl.07:16

jeg hater virkelig å sove for lenge, for da blir jeg enda trøttere!

hahaha. :-))

liker bloggen din!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits