State Leadership Conference 2011

Nå er jeg hjemme igjen fra "the 39th annual Michigan State Leadership Conference", og jeg kan trygt si at dette har vært en av de beste helgene på lenge. Det var deilig å komme seg bort litt, med et par netter på grand hotell, fine middager, ordentlig bekledning og ikke minst seminar/events. Jeg har hatt det kjempegøy, og fått en nyttig erfaring på kjøpet. På mange måter var det som å være hjemme i Europa igjen for en liten stund. Har nesten ikke sett en joggebukse vandrende rundt på 3 dager, og det er rekord her i USA.

Jeg tok så mange bilder at jeg nesten får dele det opp litt. Disse er fra fredagen, hvor jeg ikke gjorde stort annet enn å kose meg, delta på seminar i ledelse samt forberede meg til lørdagen. Kvelden ble beriket med et deilig måltid; jeg spiste kammusling med linguini. Nam.

Skulle virkelig ønske at denne helgen kunne vare lenger. Motivasjonsskalaen for hverdag har sunket langt ned på minussiden akkurat nå, til tross for at spring break og en uke fri kun er fire skoledager unna virkelighet. Jeg gleder meg til torsdag.


 

Én kommentar

Emilie Mikalsen.

28.03.2011 kl.14:44

Åh, så gøy! :D

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits