Én norsk mot røkla

Jeg fikk en gladnyhet i dag, da jeg fikk vite at jeg var blant de tolv beste i eventen min i helgen. Utrolig fornøyd med det, for hvis man regner med alle som deltok i interview skills til sammen har jeg slått et par hundre amerikanere :D I løpet av oppholdet mitt her har jeg møtt så utrolig mange fordommer mot meg selv fordi jeg er fra utlandet. Folk som i begynnelsen trodde jeg var dum, ikke klarte noen ting eller gudene vet hva, jeg var jo utenlandsk, klarer utlendinger noe da?! Selvfølgelig er ikke alle amerikanere sånn, men overraskende mange. Derfor er det faktisk litt deilig å slå dem ned i de pripne støvlene sine en gang eller to. Sier bare HEIA NORGE! Litt trist at det er "over" nå, siden BPA er noe jeg har holdt på med siden september. Det sier meg litt om hvor fort tiden går her, og hvor lite tid det faktisk er igjen. Bilder stort sett fra lørdag kveld. 

 

Til slutt må jeg bare si gratulerer så mye med dagen til søsteren min Cecilie som fyller 15 i dag :-D Kjempeglad i deg og savner deg masse!

5 kommentarer

Lisbet

29.03.2011 kl.09:18

Gratulere med kjemperesultat!!!!!!!

Emilie Mikalsen.

29.03.2011 kl.11:32

Så gøøyy! :D Hva er det du egentlig deltar i, hva er du snakker om når du er med på det? :D

Andrea

29.03.2011 kl.13:32

Åh, så artig at du gjorde det så bra! Gratulerer : - D

Ingrid

29.03.2011 kl.15:55

Gratulerer! :D

AMANDA

29.03.2011 kl.16:49

så utrolig kult! :)

en sjelden gang jeg gjør eller sier noe feil, så er det fordi jeg er utenlandsk...

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits