I et nøtteskall

Fra og med i går begynner skolen for meg klokken halv sju på morgenen, og slutter klokken halv fem på ettermiddagen. Uten buss. For å gjøre en lang historie kort; skolen har etter mye om og men bestemt seg for å la meg graduere på ordentlig, det vil si få et gyldig high school-diplom herfra (utvekslingsstudenter får egentlig bare et bevis på deltakelse).

Det eneste som mangler nå er å ta opp to fag som jeg ikke har tatt. Eller vent, jeg har jo det. Bare ikke fra et amerikansk perspektiv. Amerikansk. Usa, usa, usa, usa, usa, Usa USA, USHADJD jada jeg fikk det med meg. :-) Jeg skal altså møte opp på skolen 06.30 hver dag for å ta kurs på internett, slik at jeg kan teste ut av faget. Det blir som privatistfag. Nå kommer det ironiske; jeg dro på skolen til avtalt tid, og begynte å gjøre første del av pensum i AMERIKANSK historie. Klarer du å gjette hva første glose var?

 

Vikinger: Vikingene har sin opprinnelse fra Norge og nærliggende områder. Leif Eriksson, sønn av Erik Raude, var en av de første oppdagerene av Nord-Amerika. 

ER DET MULIG?? 

 

......................... god natt. 

4 kommentarer

Eirin

30.03.2011 kl.09:18

Hahahaha, amerikansk historie ja :p

STINE

30.03.2011 kl.10:07

Haha :p

Junie

30.03.2011 kl.12:56

hm..alle utvekslingselevene på skolen jeg gikk på fikk ekte diploma som alle andre, det var ikke noe snakk om noe annet en gang. Tydeligvis veldig forskjell på det der

Emilie i USA

30.03.2011 kl.17:16

Junie: Altsaa, alle faar et diplom her, men er forskjell paa hva det gjelder for naar man skal soeke til skoler og saant. Likevel, det kan godt hende at alle fikk det samme paa den skolen din gikk paa, Michigan er nemlig veldig spesielt naa. Her blir i utganspunktet utveksklingsstudenter plassert i 10. klasse, og har nesten ingen rettigheter overhodet.

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits